Esikoiselle tuli neulottua useampi villanuttu ja haalari pienessä koossa, joten kun varsinaista tarvetta ei ollut ei sitten tullut mitään Nökölle aloitettua. Paitsi se peitto, joka on edelleen vuoria vailla, ja taitaa jäädäkkin. Nyt sitten innostuin lankavarastoa tyhjentämään, ja neuloin pari pientä nopeaa neuletta. Ensin valmistui samanlaiset vaunutumput kuin äijällekkin, ja sitten nämä:

Väri on aivan liian sininen, oikeasti tämä on parivuoden takaista Novitan violettia Woolia. Näistä samoista väreistä on neulottu esikoisellekkin, toinen saa nyt sitten vaan isoveljen jämälankoja :) Eli perinteinen vauvamyssy Woolin vyötteestä, perustumput pitkällä varrella ja tossut nekin Novitan ohjeella. Tossujen ohjetta modasin sen verran , että tein varteen sileän neuleen tilalle 7 cm joustinneuletta, ja pohjan silmukat päättelin nurjalle puolelle, kun sillä tavalla päättelystä tuli mielestäni siistimpi. Aika turhakkeethan noi tossut on, mutta on ne söpöt. Ja loppujen lopuksi tosi nopeat tehdä. Mutta ei sitä lankaa kulunut näihinkään hirveästi...

Osaakohan joku viisaampi kertoa, onko noiden bambupuikkojen laaduissa eri merkkien välillä kovakin ero. Nyt neuloin joillain no name puikoilla ja prymin bambusilla sukkapuikoilla, ja ne hakkaa jo kotimaisen lankatalon mitkälie-puikot ihan 6-0, mutta onko suosituksia, mitä puikkoja kannattaisi lähteä hankkimaan. Vai onko se ihan täysin mielipidekysymys?