Eilen lähdettiin hakemaan Hemulille vaatetta kirppikseltä, kun pientä kokoa olevia vaatteita ei montaakaan kappaletta ollut. Esikoinen oli sen verran suurikokoisempi, että käytettiin melkein alusta asti koon 62 vaatetta, hihoista ja lahkeista käännettyinä. Hemulille koko 56 on lahkeet ja hihansuut kääntämällä aika passeli, vielä parempi olis koko 50. Ensin löytyi ihan vaan vaatetta Hemulille:

Bodeja, housuja ja aivan ihanat valkoiset äärimmäsen epäkäytännölliset ja vielä aivan liian suuret lappuhaalarit. Jälkimmäiseen kuvaan pieni kuvausassistentti halusi tuoda rekvisiittaa, kiuaskivi ei kuulunut kirppariostoksiin. (saa nähdä näkyykö kakkoskuva kokonaan, netti tökkii eikä ainakaan miulla suostu tuo kuva näkymään kokonaan, vaikka kuvagalleriassa kokonaisena onkin) Vantaalla Rekolassa Villa Lyhty on kuulunut vakikirppiksiin, mutta nyt se oli muuttanut uusiin huomattavasti pienempiin tiloihin ja täytyy sanoa että aika pettynyt olin. Äärimmäisen ahtaat käytävät, ja pöytiä ihan älyttömän paljon vähemmän kuin ennen. Rattaiden kanssa tuonne ei ole enää mitään asiaa.

Mutta sitten ne löydöt:

Plaston säiliöauto ajalta, jollon keulalla on vielä merkit, kuvassa mersu. Ja Novitan Jengaa vajaa kerä, 80g tarkalleen. Tätä on jemmassa yksi kerä, vielä kun vähän jostain löytäisi niin saisin tehtyä sen mitä haaveilen, mutta jos ei niin sitten jotain muuta. Vaikka lanka onkin keinokuituinen, on se väriltään aikas ihana. Tästä on jo olemassa ISO huivi, mutta katsotaan mitä muuta saadaan aikaiseksi.

Hemulin vaatteet edistyy verkkaisaan tahtiin. Aloitettuna on myssy ja housut, ja leikattuna haalari. Vielä kun ehtisi ommella ja neuloa... Suunnitelmia on enemmän kuin aikaa, aika moni lankavaraston lanka on nyt löytänyt tiensä neulottavaksi. Saa nähdä, koska tulee valmista...