Perjantaina postilaatikossa oli lappu, joka lupasi että saan hakea isokokoisen kirjeen maanantaina postista. Eilen kävin sen sitten hiihtolenkin jälkeen hakemassa, ja sieltä paljastui tämä:

Eli paketista löytyi Suuri käsityölehti 1/10, kaksi tulostettua ohjetta, toinen sukille ja toinen kämmekkäille, kaksi kerää Novitan Woolia vaaleanpunaisena, pienet sukat/töppäset, sydänkoristeita ja vähän suklaata. Tuota käsityölehteä minulla ei ollut, helmikuun numeron ostin juuri ja ehdin jo säikähtää että oli sama numero mutta onneksi ei! Tuosta lehdestä löytyikin heti toteutettavaa, parikin mallia olisi mitä voisin neuloa. Tuota Woolin sävyä katsoin viikonloppuna jos olisin neidille ostanut, mutta ajattelin kuitenkin vielä jättää kaupan hyllylle. Tuo sävy on siitä kiva, että vaikka se on vaaleanpunainen se ei kuitenkaan ole vaaleanpunainen.

Englannin kieliset neuleohjeet vähän jännittää, mutta ehkä selätän ne. Sukkien malli vaikutti kivalta, joten pakko varmaan selättää vaan kynnys jonka olen itselleni luonut. Tosi kiva paketti, kiitos Sny!