Kummitytön nimpparit on näin helmikuun alkupuolella, ja koska lahjansaaja on jo lahjansa saanut niin lisäilen tänne blogiinkin.

 

Malli: Sitä mukaa suunniteltu kun työ eteni

Lanka: Novitan tennessee, n. 73g

Puikot: 3,5 mm pyöröpuikko

Vuori: Puuvillakangas Eurokankaasta, samoin napit Eurokankaasta. Kukkakoristeet leikattu ja tikattu vuorikankaasta.

Eli tällaisen laukun laitoin maailmalle. Lanka on ostettu varmaan jo kolme vuotta sitten sillä ajatuksella että tästä jotain kummitytölle teen, nyt vihdoin lanka sitten koki muodonmuutoksen. Alkuperäinen idea oli ihan toisenlainen, mutta tuli tästäkin ihan kiva, ja lahjansaaja oli ilmeisesti tyytyväinen "isojen tyttöjen- laukkuun" (sisäpuolella on kännykkätasku). Laukkuun sujautin lisäksi hello kitty-jumppatossut ja pinnejä.

Laukun kahvat tein nyöriä, liekko sitten i-cord oikea nimitys. Jostain syystä en vain saa siitä ikinä ihan tasaista, aina jää jokin silmukka löysemmäksi. Pitäisi varmaan ostaa sellainen nyörintekolaite... Tätä neuloessani totesin taas, etten tosiaankaan tykkää neuloa puuvillalankoja. Tai ehkä en pidä vain tenneeseen neulomisesta, onneksi sitä on varastossa enää reilu parisataa grammaa. Ja niillekkin on suunnitelma valmiina, nimittäin tämä.

Meidän pikkuneidin vaatevarasto ei ole vielä kovin suurta suurenemista kokenut, neulomisaika on aika kortilla näiden kakaroiden kanssa. Yhdet housut on melkein valmiina, ja paita hihoja vailla. Ehkä se tästä pikkuhiljaa lutviutuu, ja käsityötkin alkaisivat taas etenemään. Saumurikin kotiutui viime viikolla , ostin uuden käytetyn saumurin. Samaa matkaa tuli hirvittävä määrä vanhjoja käsityöohjeita, äitee tyhjensi varastonsa muuton yhteydessä ja minä sain kaikki vanhat neulontaohjeet, suoraan 1970-luvulta. Ihan huippuja!