Jos sitä olisi järkevä, sitä menisi nukkumaan silloin harvoin kun tenavat nukkuu yhtä aikaa. Mutta kun ei ole, niin sitä puuhaa ihan jotain muuta.

Näitä on tullut tehtyä jo muutama... Mutta kun näitä tein, sisko oli sitä mieltä että olis kivoja heillekkin, mutta ei ihan niin "lapsellisilla" kuoseilla. No, Ella ei vissiin montaa kertaa enää edes neuvolassa käy (olisko enää 6vee neuvola?), eikä Rikukaan hirvittävän monesti, mutta tein silti. Menee käyttöön tai ei.

Eli pojille kaivinkonetta ja kauhakuormaajaa, Ellalle Hello kitty. Koneet on suoraan kankaasta, kävin Porvoossa kangaskaupan loppuunmyynnissä ja bongasin tuon kankaan ja siitä se ajatus sitten lähti... Kuviot oli vaan niin isoja, että ainoastaan kauhat mahtuu "etukannelle", mutta aika hauskat noista kyllä tuli. Toisessa on vielä sisäpuolella kuorma-auto, toiseen ei enää riittänyt kuviota.  Kankaat on leikattu vinoon vaikka mihinkä suuntaan, mutta eipä näissä langansuunnilla mitään merkitystä ole. Ellalle Hello kitty; kangas samaisesta kangasloppuunmyynnistä, kuvio netistä silistysarkille ja silitetty valkealle kankaalle jonka sitten tikkasin tuohon kiinni. Näistä tuli ainakin omasta mielestäni kivat, toivottavasti et Anne tykkää näistä niin saan pitää itsellä.  Tuota tyttöjen kuosia on kyllä jäjellä n. 1,7m, siitä vielä muutaman kotelon ompelee...