Fufoilu edistyy yllättävänkin joutuisasti, ennen kuin alkaa kyllästyttää:     

                  

Torkkupeittoon on valmistunut 27 palasta, joskin jokin kummallinen ajatuskatko iski aiemmin, ja tarvittava määrä on oikeasti 72. Mutta, jos inspiraatio riittää niitä tulee puolitoistatusinaa enemmän. Mutta periaatteessa siis alkuperäisestä suunnitelmasta puuttuu "enää" 45 kpl. Bolero sen sijaan on edistynyt vain puolipuikollista. Eli n. 136 silmukkaa.

Viimeiseen sny pakettiinkin piti käydä hankintoja tekemässä, niitä en toki vielä tässä esittele mutta jotain muutakin tarttui mukaan:

    

Siis kirjaimellisesti tarttui. Hipsulla on rattaista jokin ihme kolmenmetrin ulottuvuus, joten herra kerkesi nappaamaan tuon Sarek -kerän hyllystä, ja purkamaan sen puoleenväliin ennen kuin kerkesin hätiin. No, onneksi ei ollut mitään sen kallimpaa lankaa... Valkeaa muliinilankaa, ihan siltä varalta, että enkelityynyliina valmistuisi joskus lähitulevaisuudessa. Ja vaaleanruskeaa trikookudetta (väri ei ole ihan oikea kuvassa, mutta aika lähellä). Tämä on ihan kokeilua varten, joten ostin about halvinta väriä mahdollisimman pienen vyyhdin. Katsotaan nyt sitten koska ehdin kokeilemaan, miljuuna projektia polttelisi aloittaa, mutta jos nuo  ufot ensin...