Viimeinen sny-paketti saapui tänään postiin, ja mahtava paketti olikin! Snykseni paljastui Inge, jota tosin vähän osasin epäilläkkin.

          

Kaksi vyytiä Teeteen Kamenaa, tummaa suklaata, värikkäät virkkuukoukut ja onkohan nuo nimeltään ompelumerkkejä(?) Perhonen noista jo kuitenkin pääsi mukaan suunnitelmaan, Kamenasta täytyy tulla pitsihuivi (juu, valmista ehkä vuosien päästä). Aivan mahtava väri! Nämä eivät jouda vielä lankavarastoon, näitä täytyy ensin ihailla tovi. Miten osasitkin valita näin ihanan värin?!

Lisäksi paketissa oli tällainen kassi, jonka viimeistelyn sny oli jättänyt itselleni.

           

Vaikka Inge niin pelkäsikin, kassi ei suinkaan ole liian vaaleanpunainen. Uskon, että laitan kassiin jonkinlaisen vuorin, ja se pääsee varmasti käyttöön.

En tosiaan virkkaa paljon, koska en osaa lukea virkkuuohjeita! Jostain syystä virkatut hatut eivät onnistu ikinä (yritetty on kyllä sen legendaarisen ala-asteen hatunkin jälkeen), ympyrää en osaa virkata enkä vaatteita tohdi edes yrittää. Kummitytön torkkupeitto on oikea suururakka, tosin kun siinä sen neliön oppi, niin mikäs sitä on toistaessa (153 kertaa). Ehkäpä Ingeltä saadut pirteän väriset koukut innostavat yrittämään virkkaamallakin jotain uutta!

Tuhannet kiitokset Inge, on ollut todella mukava kevät!