Ensi viikolla saapuvaksi luulemani Triteks-lähetys saapuikin jo eilen, kun sisko perheineen kävi vierailulla.

Mahoton pinkka trikoita, joista syksyn aikana vaatetta itselle ja muksuille. En edes haaveile ompelevani näistä ennen häitä ja muuttoa; pikkasen meinaa olla hommia ennen kuin syyskuu koittaa. Mutta näistä yöpukuja, leggareita, tunikaa, toppia... Näistä riittää. Hintaa tälle pinkalle tuli mielestäni yllättävän vähän, kun seassa on kuitenkin kuviollista, vähän paksumpaa trikoota ja resoria. Näitä täytyy käydä aina välillä hypistelemässä ja suunnittelemassa.  Tässä vielä makupala kuviollisista kankaista:

Suuri Kiitos vielä lähetille, joka joutuu varmasti vielä hommiin!

Käytiin tänään samaisen siskon kanssa vielä kirppiksellä, tarkoitus oli ensin mennä Hietsuun, mutta kun aamu oli melkoisen kylmä ja ainakin meillä sateinen, ja mukana 2/5 tenavaa, niin päädyttiin Valtteriin. Sieltä löytyi tämä:

Iso pala retro-norsukangasta, todella hyvin värinsä säilyttänyt eikä juurikaan hiutunut. Saa nähdä tuleeko tästä jotain, vai pistänkö jossain vaiheessa kiertoon, mutta ei tätä sinne lattiallekkaan voinut jättää. Tämä väri oli itseltä jo loppu; Hempalle tehty kassi ja Hipsun kassi leikattuna, muttei ommeltuna. Nyt tätä on siis taas. Ruskeansävyisenä löytyy myös pala jemmasta, siitä tosin on jo suunnitelma.

Hipsun vanhojen Plastojen kokoelma täydentyi myös.

.

Tältä kyljeltä puuttuu kuvio tarra, mutta muuten tosi hyvä kuntoinen. Nämä on vaan niin ihania!