Mitään valmista en ole hetkeen saanut; enkä hetkeen taida saadakkaan. Lauantain häät, talon viimeistelyt ja tuleva muutto pitävät sen verran kiireisenä, ettei aikaa käsitöille ole juuri ollut, eikä seuraavaan pariin viikkoonkaan varmaan tule olemaan. Käsitöiden tekemisen sijaan mie oon mm. kantanu pihakiviä, kärränny sepeliä ja rapannu sokkelia.  Aina välillä ehtii kuitenkin hetkisen istahtaa nollaamaan päätä, ja silloin puikoilla on nämä:

     

Äiteen hihatin. Tätä suunnittelin tikuttavani koko Ellan synttärireissun automatkat (yhteensä yli 9 tuntia tehokasta peliaikaa), mutta kun suunnitelmat muuttuivat, jouduinkin ajamaan itse koko reissun. Eli vähän vaiheessa vielä. Toinen hiha on jo kainalossa, toinenkin yli kyynärpään. Valmistuminen kestää vielä hetken.

Tästä puolestaan on tulossa Hempalle autoilupeitto. Näyttää epämääräiseltä, mutta peitto siitä tulee. Odottakaahan vaan...

Pitsihuivi on pingotettu, ja siitä tuli ihan pitsihuivin näköinen! Täytyy koittaa ottaa viikonloppuna kuva käytössä. On yllättävän hankala kuvattava noin muuten. Ja jos muistan ottaa kuvia, viikonlopun jälkeen äärimmäisen epätyypillisiä kuvia miulle;  mie oon askarrellu ! (Minen tykkää askarrella. Minen osaa, eikä lopputulos ikinä vastaa sitä visiota mikä miulla on ollu. Miulla menee hermo. )

 Ai nii. Ilmottauduin sukkasatoon. Tavoitteena aloittaa ja saada valmiiksi ainakin yhdet sukat itselle, Hipsulle ja Hempalle. Eli siis yhteensä kolmet sukat.