Liiton siunaamistamme juhlittiin lauantaina,ja jotain tuli askarreltua teemaan liittyen. Kutsukorteista ei tietenkään ole kuvaa; mutta ehkä Anne joskus kuvaa ja lainaa? Muutenkin huomasin just, että ne vähäiset koristeet mitä tein jäi kuvaamatta; esim. juhlapaikan ovella olleet viljakoristeet, ja paikkakortit, joihin Annen kanssa värjäsimme ja valoimme saippuaa. Tällainen löytyy kyllä (jälleen kerran) Annelta, eli taidan lainata sitä kuvausta varten jossain vaiheessa.

Tällainen sydän oli juhlapaikalla meidän takanamme; styroksia, sellofaania, kuitukangasta, hopealehtinauhaa ja silkkikukkia. Pysyi paikallaan ja ehjänä koko juhlan ajan, vaikka vähän epäilyttikin. Tykkäsin itse tästä.

Juhlapaikka näytti tältä, kun sieltä lauantaina aamuyöstä lähdimme:

Lauantaina pitopalvelun väki kattoi pöydät; servetteineen, laseineen ja aterimineen pöydät olivat kauniit. Tästä vaiheesta kuva löytyy puolestaan veljeltäni, joten sen lainattuani liitän senkin tänne.

Tällaisen kimpun rakentelin buffet-pöydän koristeeksi. Murattia, preeriaruusuja, pieniä valkeita ruusuja ja olisiko ollut kukonharja (???). Maljakko Ikeasta.

Hääkakkuja voi käydä ihailemassa täällä. Ne oli aivan meidän näköiset, ja maistui törkeän hyvältä. Seuraavat kakut jo "tilauksessa"!

Kaikessa hötäkässä huivikin jäi kuvaamatta. Katsellaan häävieraiden kuvat läpi, ja toivotaan, jotta niistä löytyisi kuva, jossa huivikin näkyisi. Ja vaikka tämä ei mikään muotiblogi olekkaan, täytyy laittaa vielä kuva kampauksesta, jonka luottokampaajani sai loihdittua lyhyihin hiuksiini.

Nyt jään hetkeksi tauolle, tietokone lähtee tänään huoltoon, muuttoauto saapuu perjantaina ja pakkaamista on vielä ihan mielettömästi. Postaus valmistuu, kunhan saan loppuja kuvia...