Periaatteessa postin pitäisi olla kulkenut jo perille asti, joten uskaltaudun nämä tänne jo laittamaan.

Ensimmäisenä kesälakit, jotka lähti siskon tenaville. Toivottavasti sopivat. (Eihän ne sitten sopineet. Koko on molemmissa 54 cm, reiluilla saumanvaroilla, mutta ei vaan pinkkilätsä inahtanut ~52 cm:n päähän. Onneksi kangasta on vielä, toinen versio tekeille siis.Ruskea lätsä meni sentään nippanappa nuoremmalle veljekselle.)

Mallina molemmissa Ottobren ilmaiskaava tytön hattu. Vasemmanpuoleisessa kävi vaan niin, ettei kangas riittänytkään koko lieriin, joten piti tehdä tuollainen sovellus. Hatusta tuli ihan hauska, saa nähdä kelpaako siskon pojista kummallekkaan ;D

Muutama käsityöpussukka tuli ommeltua;

Kaava suuri käsityö lehti 11-12/07. Ruskea kassi on tehty syvemmäksi kuin muut. Kaikki muut on kierrätyskankaita, paitsi tuo vasemmanpuoleisin on Ikeasta. Sisällä näissä lakanakankaita. Nämä on kaikki tehty piilosaumanvaraisina, hetkisen sai kappaleita pyöritellä ennen kuin aukesi miten pitäisi ommella. Jossain näin joskus hienon kuvallisen ohjeenkin näiden ompeluun, mutta enpä sitä tähän hätään löytänyt vaikka millä hakusanoilla koitin googlettaa. Mutta yhden kun teki, niin seuraavat olikin jo helpompia.

Vielä muutama muu pussukka:

Ohjeen tynkää katsoin täältä, mutta tein sitten kuitenkin ihan omin sovelluksin. Ompelu oli näissäkin tosi nopeaa sitten, kun oli ensin parilla harjoitellut. Näissä oranssia ja valkeaa lukuunottamatta myös kierrätyskankaita.

Syy pussukka ompeluksiin oli Anna hyvän kiertää-tempaus, Mertsu toivoi jonkinlaista pussukkaa. Jostain syystä "tiesin" heti, että hänelle lähtee tällaiset pussukat:

Eli tuo tuollainen perinteinen käsityöpussukka, ja sitten vetoketjullinen pussukka. Toivottavasti näille on käyttöä!

Anna hyvän kiertää tempaukseen osallistui myös Anna, ylimääräisenä lahjottava. Annalla saattaa olla muutama käsityö kesken ja työn alla, joten hänelle lähtevät nämä pussukat:

Itselle jäi siis yhteiskuvasta kaksi tuollaista projektipussukkaa, vasemmanpuoleisimmat ja "muutama" pikkupussukka. Projektipussukoita tulee varmaan jossain vaiheessa vielä lisää...