Naapurin rouva täytti komeat 85-vuotta, ja koska pienenä olimme heillä jonkin verran hoidossa tai muuten vaan kyläilemässä (siellä tarjottiin aina kaakaota ja sai lukea akkareita), niin päätin häntä sitten jotenkin muistaa.

Malli: oma, dominoneule-tilkkutyö, koko n. 60*90cm

Lanka: Raggegarn, yhteensä n. 400g

Puikot: 4mm bambut

Syntyi siis tällainen peitto (kuvassa vielä muutama langanpää päättelemättä). Olisi voinut olla isompikin, mutta lanka ei riittänyt. Yllättävän paljon tuo dominoneule syö lankaa; tai olisiko sitten se ainaoikein-neule mikä sen tekee. Mutta lämmin tästä ainakin tuli, ja jospa lämmittäisi saajansakin. Yllättävän isotöinen; vaikka yksittäinen tilkku valmistuikin nopeasti, ja ne suoraan toisiinsa neuloin kiinni, niin aika paljon aikaa tähän vaan meni. Mutta tällä tekniikalla,  eri variaatioin voisin tehdä toistekkin.

Käytiin myös "etelässä", ja pikavisiitillä kävin myös Lankamaailmassa.

Sieltä mukaan tarttui nämä, kuvasta tosin puuttuu kirjontalangat jotka ostin äiteelle. Mohairlangat ei oo  ollenkaan mun juttu, mutta kun väri on kiva ja hintaakin oli vaan 1,5 kerälle niin pakkohan se on ostaa... Maija tulee Hipsun villahaalareihin, jotka pääsen nyt vihdoinkin aloittamaan, kun pikkuneidille "tilatut" hattu ja huivin on pingottamista vaille valmiit. Knit Pron puikot ostin, josko vaikka yrittäisin sitä Revontuli-huivia jossain vaiheessa aloittaa. Tosin Lankamaailmassa nuo puikot on aika suolasen hintaisia... Tuo karsea ruskea akryylikerä on se ilmainen kaupanpäällinen, josko siitäkin joskus jotain keksisi. Tai sitten se jää pyörimään lankalaatikkoon ikuisiksi ajoiksi....