Eilen karkas kyllä ihan perusteellisesti mopo käsistä. Jouduin lähtemään hammaslääkäriin naapurikuntaan, ja kun oli reilusti aikaa ennen vastaanottoa niin ajattelin pyörähtää K-kaupassa kattomassa josko siellä olis ollut uusin Käsityö-lehti. Ei tarttunut se mukaan, mutta paljon muuta... K-kaupaksi oli tosi laaja lanka- ja käsityötarvike valikoima, siellä oli nimittäin myös Steppin sukkalankaa ainakin kymmenen eri sävyä  ja esim. Teeteen pallasta muutamia sävyjä, ja painettuja kirjontaliinoja ja vaikka mitä. Mutta; ensimmäisenä silmät osui ihanaan violettiin Novitan Wooliin, jota ei oo valmistettu vähään aikaan. Sitä kaikki neljä kerää koriin, jotka hyllyssä oli. Sitten bongasin tuon ihanan harmaan Woolin, joka on niinkin vanhaa vuosikertaa, että on merinovillaa.

Näettekö saman minkä minä? Hihattoman tunikan, jossa on sellainen kirjoneulepyöriö ja harmaalla pohjalla violettia kuviota. Tarvitsee ehkä vielä kaverikseen mustaa, mutta saa nähdä. Ja koska valmistuu? No, ehkä sitten kun muutama muu projekti on alta pois...

Sitten bongasin vielä jotain lisää.

Vielä lisää merinovilla Woolia, aivan ihanissa sävyissä. Punainen ei ole oikeasti ihan noin kirkas, ja tuo ruskeakin on vähän tummempi. Näistä tulee mun ihka ekat kirjoneulelapaset ja pipo. Ehkä. Ensi talveksi.

Olis siellä ollut vielä tummansinistä, vaaleamman sinistä ja tuota punaista sekä ruskeata woolia vaikka kuinka paljon merinovillaisena, mutta näistäkin lankalaatikko saa jo ähkyn (Hyvin alkanut kilojen karistus tyssäsi sitten tähän). Missään alennuksessa kun langat eivät edes olleet, vaan ihan normaalin Woolin hinnoissa, niin eiköhän näillä taas....

Saa nähdä, mitä huomenna Kärkkäisen lankatarjonnasta tarttuu mukaan; vähän houkuttaisi ostaa Dropsin huopuvaa villalankaa, ja neuloa siipalle tähänkin talveen uusi pipo. Katsotaan.

On mulla jotain valmistakin, ja Hipsun haalarit tekeillä, mutta niistä lisää sitten toiste.