Siskon pojalle piti 2-vee pakettiin laittaa jotain pientä itsetehtyä, mutta vaikka suunnitelma oli hyvä,  ja toteutuskin aloitettiin varsin ajoissa, ei valmista kuitenkaan tullut kuin vasta nyt. Vähän myöhästyneenä sitten...

 

 

Eli hernepussit, pohjana synttärisankarin enon vanhoja farkunlahkeita, ja ruutukankaasta kirjaimet. Haastetta piisasi, aplikaatiot on tehty ilman tukikangasta kun sitä ei löytynyt tähän hätään... Omile apinoille tulossa jossain vaiheessa omat; näppäriä leluja jotka taipuvat moneen leikkiin!

Puikoilla on tällä hetkellä vihdoinkin tunika Mambosta, mutta sen valmistumiseen menee varmaan vielä hetki. Ilman ohjetta, palmikkokuvio vähän soveltaen yhdestä kirjasta ja aikaa neuloa illalla yhdeksän jälkeen; eilen purin 15 cm valmista kun huomasin kaavion puolivälissä melkoisen emämunauksen enkä keksinyt miten saan korjattua ilman että olisin joutunut kokonaan purkamaan. Purin sitten hammasta purren... Onneksi lanka ei ainakaan vielä näyttänyt käsittelystä sen kummemmin säikähtävän; toivottavasti valmistakin tulee ennen kesää!