Projektina pienentää lankavarastojen ohella kangasvarastoja... Tällä hetkellä menossa trikoo- ja velourtuhoajaiset; tavoitteena saada aikaan käyttökelpoisia vaatteita, ja harjoitella jotta uskallan ostaa "hienoja trikoita" (esim. vaikka täältä)

Ensimmäisestä kuvasta nyt ei mitään selvää saa; siinä on kolmet housut Ottobren kaavalla velourista ommeltuna. Mustat ja ruskeat tiukemmilla resoreilla, muutoin sama kuin nuo vihreät.

Ostin jo varmaan vuosi sitten Hipsulle yöpukuaihioksi Mikki -kangasta, ja nyt sitten vihdoin yritin ommella jotain. Housujen kaava on sama kuin noissa muissakin, paita on Ottobre 4/04.

"miä illuu"

Jossain vaan meni vikaan, kun kaula-aukko on aivan järkyttävän suuri. Seuraavaan sitä täytyy pienentää ja reilusti. Kaksoisneulaa piti kokeilla käänteisiin, mutta ei ehtinyt edes valmiiksi asti, kun pikkuherra päätti pukea päälleen. Menköön sitten näin. Pidemmälle tämä sentään ehti kuin toinen paita...

"miä piiti"

Kyllä se varmaan alaselkää lämmittää ja koristaa noinkin... :D

(Niin, ja tunika on neulottu hartioille asti, enään kädentiet ja kaula-aukon huolittelu. Sovitettu on, mahtui päälle ja saatan vaikka jopa tykästyä!)