Pitkästä aikaa päivitystä... Monta kiirettä ollut viimeviikkoina, eikä käsitöille ole juurikaan aikaa saatikka intoa jäänyt. Jyväskylän käsityömessu/shoppailu reissu oli kuitenkin sovittu Annen kanssa jo marras-joulukuussa, sinne oli siis suuntima perjantai aamuna. Jyväskylässä oli sattumalta muodin yö (tms.) tapahtuma, kaupat olisivat olleet auki 23 perjantai-iltana, mutta luovutettiin kyllä suosiolla jo aikaisemmin. Samoin jäi myös Yölintu näkemättä, joka olisi hotellin tanssiravintolassa ollut. Kaupoistakin tarttui mukaan jotain, mutta niitä en käy täällä esittelemään (lähinnä minulle-minulle-linjaa.)

Käsityömessut olivat hienoinen pettymys; pääpaino tuntui olevan korujen tekemisen puolella; joka käytävällä oli vähintäänkin yksi koju joka myi helmiä ja korutarvikkeita, ja ainakin yksi koju jossa oli valmiita koruja. Lankaa ei tarttunut mukaan ollenkaan, kun lankaa myyvät kojut taisivat mahtua yhden käden sormiin.  Tarttui mukaan kuitenkin jotain.

Mustaa paperinarua ja paperinauhaa. Näistä olisi tarkoitus tehdä lampunvarjostin; joskaan toteutusajankohta ei ole vielä ihan selvillä.

Ja kun kerran koruntekotarvikkeita oli runsaasti tarjolla, niin pitihän niitä sitten myös ostaa. Koruvaijeria, jota joku taisi nimitää memoryvaijeriksi, silikoninauhaa/kuminauhaa, turkooseja puuhelmiä (joiden piti muuten Anne tulla sinne...), pieniä helmiä 5 eri värissä ja joista nuo ruskeat on sellaisia putkilon mallisia, pinkkejä ja ruskeita vähän isompia "laattoja"... Nuo vetoketjut oli 50snt kappale jollakin kojulla; ns. pakko ostaa. Manni tulee Hipsun kesäshortseihin, joihin ei ole vielä muuta kangasta saati mallia (Manni=sammakko). Aika vähillä ostoksilla tällä kertaa!

Matkaneulomuksena mukana oli tämä:

Tästä on ainakin kuvitteellisesti tulossa Revontuli-huivi, joskaan lanka ei olekkaan ihan passeli tähän tarkoitukseen.

Työn alla on myös tämä:

Melian-huppari, viime kesänä ostetuista bambuista. Vartalo-osa on melkein kainaloissa, vielä kun sitä neulomisaikaa jostain kaivaisi!