Ilmottauduin viime kesänä mukaan anna hyvän kiertää tempaukseen, ja nyt vihdoin takarajan häämöttäessä sain viimeisenkin paketin matkaan. Viimeinen paketin saaja oli Tiiq, jolle paketti saapui loppuviikosta. Tätä pakettia miettiessä meinasi paniikki iskeä, sillä Tiiq on aivan mielettömän tuottelias ja taitava käsitoiden tekijä, ja hänen omat anna hyvän kiertää -pakettinsa olivat upeita. Matkaan lähti sitten kuitenkin seuraavan lainen paketti.

Ensimmäisenä monikäyttökassi; eli tätä voi käyttää joko tuollalailla kokonaisena, tai sitten puolivälin kahvoista roikottaen. Idea tähän kassiin on Cath Kidstonin kirjasta, mutta siinä kassi on ihan hervottoman kokoinen, niin piirsin sitten omat kaavat. Pohja on soikea; sisäpuolella vuori vanhaa lasten lakanaa ja päällinen taitaa olla vanha pöytäliina.

Pakettiin lähti myös tällainen pieni pussukka, ja olisivatko nuo sitten kerrosmerkkejä? Totesin kyllä taas, ettei tuollainen helminäpertely ole ihan mun juttu, vaikka rannekorutarvikkeita odottaa enemmän kuin vähän tekemistään... Pussukkaan en ollut ihan täysin tyytyväinen, mutta rohkenin sen kuitenkin matkaan laittaa.

Kysyin Tiiq:lta ennen paketin lähettämistä josko hänellä on sytomyssylankoja liikaa, ja kun ei hän niihin hukkunut laitoin mukaan myös muutamia lankakeriä. Itse en osaa mitään hienoja myssyjä neuloa/virkata, niinpä minun osallistumiseni tuohon hienoon ja tärkeään projektiin toteutui tätä kautta. Koko paketista löytyy kuva TiiQ:n blogista.