Tänään kävimme taas Annan kanssa pienellä kirppiskierroksella, tällä kertaa Hyrylässä Bella Casa:ssa ja Femmatorilla. Femmatorilla kävin jo aikaisemmin tällä viikolla, ja siellä oli jo silloin yksi  pöytä jossa oli paljon kankaita; laadukkaita puuvillakankaita  järkevään hintaan (eli jos viikonlopun suunnitelmiin kuuluu kirppiksiä, kannattaa vilkaista Femmatori.) Samaisesta pöydästä lähti jo aikaisemmin mukaan yksi  kangas, nyt peräti kolme:

Apinakangas ja Hippo-kangas trikoota; apinakangasta n. 85 cm ja hippokangasta 90 cm. Lintukangas paksua puuvillaa; sitäkin noin 90 cm. Nämä kaikki olivat 6 € kappale, en todellakaan pitänyt hintaa pahana kun muistelisin että tuo apinakangas yksinään on lähemmäs 20€/metri. Käyttämättömiä, pesemättömiä kankaita. Apinakankaasta tulee Hipsulle paitaa, Hippokankaasta en ole vielä varma mutta tuo puuvillakangas tulee Hempun päiväpeiton taustakankaaksi. Toinen puoli tulee vanhasta retroverhosta; tästä siis se hempeämpi puoli ja toinen sellainen ruskea-valkoinen simppeli kukkakuosi.

Sitten löytyi vielä tällainen kortti, joka oli ihan pakko napata mukaan. Ei muuten ole ihan uusinta uutta tämäkään, kun hinta on joskus aikoinaan ollut 6 mk.

Eli ei turhaa stressiä neulomisesta!