Käytiin tänään taas Femmatorilla, kankaita ei tällä kertaa tarttunut mukaan, mutta paljon muuta kyllä. Rahaa meni enemmän kuin laki sallii, mutta kummitytön äitin luvalla löytyi mm. Baby born nukke kummitytölle synttärilahjaksi kera turvakaukalon. (vaihtoehdot oli joko turvakaukalolla tai rintarepulla, rintareppu kuulemma jo on joten turvakaukalolla sitten).  Siitä ei nyt kuvaa, mutta parista muusta löydöstä kyllä. Plaston traktorikaan ei ehtinyt kuvaan, kun se piti jo saada hiekkiselle. Pitkäjänteistä tämä kirppisten kiertäminen; puolitoistavuotta sitten löytyi maansiirtokärry Plaston traktoriin eurolla, nyt sitten vihdoin se itse traktori etukuormaajineen kolmella. 

Näitä piirustuslevyjä olen aina välillä katsellut, mutta yleensä näillä on ihan sika hinta. Vähän kirpaisi nytkin, mutta nämä 12 levyä maksoivat yhteensä 5 €. Pari pakettia vielä jätin pöytään, eiköhän me näilläkin ehditä (ainakin alkuun) piirrellä. Vasemmassa kuvassa on ihan niitä perinteisiäkin levyjä, joita ainakin meillä oli pienenä, ja sitten tuossa oikeanpuoleisessa on aivan ihania hemppis nalleja rekvisiittoineen.

Pari peliä löytyi myös, Kanin loikka ja Osku orava. Meillä alkaa Hipsua etenkin kiinnostaa lautapelit, ja siitäkös äiti tykkää! Nyt sitten yritetään keräillä sellaisia pelejä, joita 2,5 veen kanssa voi oikeasti jo vähän pelata. Kanin loikka oli ihan menestys, porkkanakortteja olis vaan pikkumiehen mielestä pitänyt olla enemmän jotta äiti olis tipahtanut useammin pois pelilaudalta.

Mutta se varsinainen löytö, joka meille muutti, on tämä:

Pientä tuunausta, ja näistä tulee aivan ihanat! Pikkumies ja neiti kun ei vielä osaa vaatia mitään hienoja nuken yhdistelmärattaita, niin äiti saa toistaiseksi vielä toteuttaa itseään ja tehdä leluista omaa silmää miellyttäviä. Tähän tulee uudet pehmusteet ja peitot, ja tuo ratasosan tod. näk. Fafa maalaa sellaiseksi vaaleanvihreäksi. Renkaat joutanevat myöskin vaihtoon jossain vaiheessa. Minun mielestä aika ihanat. Hintaa oli 12,50€; mietin kyllä onko vähän kalliit mutta en voinut jättää ostamatta. Hipsu näitä sitten työnteli pitkin kirppistä hyvin tyytyväisenä, ja kotona jo laitteli vauvaa nukkumaan unilelujen kanssa. Sikälikin nämä passaa meille oikein hyvin, että oon ettinyt nukensänkyä; tämä ajaa sisäleikeissä sängyn ja rattaiden toimenkuvat. Tuo nukke tuli myös kirppikseltä, väittää olevansa Baby born tämäkin mutta en tiedä kun en noita sen tarkemmin tunne. Nukke maksoi 5€; eli ei kovin paha. Oli siellä myös aikas makeet 70-luvun punaiset nukenvaunut; hyväkuntoiset jne. jne., mutta hintaa oli sitten 70€.Oikeesti, 70€?!

 

Nyt sitten kutkuttaisi ommella nuken vaatteita, saa nähdä tuleeko ensin vaatetettua nuket vai omat lapset....