Kukkapenkissä on jotain elämää rikkaruohojen lisäksi; kuiva kesä ja äärimmäisen kuuma rinnetontti ei ole ollut lähelläkään parasta mahdollista kasvien juurtumiselle; jotain kuitenkin penkistä nousee.

 

Gladiolukset on ihan ehdottomia lemppareita! Penkkiin istutin varmaan 40 mukulaa; tummanpunaisia, kirkkaanpunaisia ja punaisia joissa on valkea reunus. Tiedä mistä tuo yksi valkea on sekaan eksynyt, saatikka ne kaksi persikanväristä jotka väenvängällä esiin puskevat.

Eilen käytiin myös tenavien kanssa Femmatorilla; melkoista ekstreemiä kakaroiden kanssa jotka ovat olleet koko viikon ihanassa kesäflunssassa...  Kirppis oli tyhjempi kuin koko kesänä, jotain pientä kuitenkin tarttui matkaan. Pari vaatetta Hipsulle, ja pari kangasta:

Pienikukkaista puuvillaa eurolla epämääräinen pala; ylläri ylläri nukenvaatteisiin. Tuota apinatrikoota ostin aiemmin jo mustavalkoisena; nyt Hempulle pinkkinä. Apinat näytti kirppiksellä mustilta, mutta ovatkin näemmä ruskeita. Suurinpiirtein metri maksoi  6,5€. Onneksi en tilannut housukangastilauksen mukana kalliimmalla hinnalla, vaikka kovasti sormet meinasi sitä tilata...

Tämä Sarviksen muovikippo maksoi 20snt. En tiedä vielä, tuleeko tämä ompelupöydälle epämääräisten asioiden kipoksi, vaiko kenties leikkimökkiin muksujen astiaksi. Tykkään.

Eilen piirtelin uusia kaavoja nukenvaatteisiin, saa nähdä koska ehdin leikkelemään kankaita. Tänään pitäisi aloittaa piha/leikkimökin  pystytys, se saattaa viedä illat aika tehokkaasti tällä viikolla.