Käsitöitä on melkein valmiina vaikka mitä, vaan kun ei saa pääteltyä. Lankaa päättelemättömissä töissä on kiinni yli 600g; mutta kun ei saa aikaiseksi päätellä. Yksi vauvalahja-kokonaisuus on valmis, mutta ei olla vielä ehditty tulokasta katsomaan. Nukenvaunujenkin tuunaus on edennyt, mutta ei ole vielä valmistunut. Vessa on maalattu ja tapetoitu; mutta pari listaa vielä odottaa paikoilleen laittamista. Vessan jälkeen tapetointi/maalaus projekteina olohuone ja eteinen/käytävä; valmista pitäisi saada ennen joulua :D Kun vaan saisi ensin päätettyä, tapetoiko vai maalaako olohuoneen, ja valittua ne tapetit tai maalit. Niin, ja Tapion kaupastakin tuli tilattua pari kerää lankaa; tulevalle pienokaiselle villanuttuun ja silkkimyssyyn. Esittelyyn, jahka muistan kuvata.

Nämäkin odottivat ompelua varmaan liki kuukauden, kunnes päätin vihdoin käyttää muutaman minuutin ja ommella ne valmiiksi. Neuvolakorttikoteloita siis, yksi päätyi itselle käyttöön.

Tänään käytiin pitkästä aikaa tenavien kanssa Minipoppoossa, lähinnä Hempulle löytyi vaatetta.

Fleece-asu, kaksi hametta ja housut,  yht. 6€.

Kolme lyhythihaista, yksi hihaton ja yksi pitkähihainen body, ja Hipsulle auto t-paita, bodyt 50senttiä kappale, paita 1,50€.

Hello kitty -mekko, kokoa 86 mutta ihan tajuttoman iso. Tämä oli aika kallis, 4€, mutta kun neiti tarrasi kiinni eikä päästänyt irti...

Ja vielä rokkipimu kengät kokoa 22. Ihan turhat, mutta tuhottoman söpöt. Maksoi 4€.

Ja tässä meidän katu-uskottava rokkipimu: