Tänään pääsin pitkästä aikaa liikenteeseen; käytiin Annan kanssa Porvoossa olisko ollut Keväkirppis (?). Hintataso oli yleisesti ihan älytön;  eikä valikoima mitenkään kovin kummoinen ollut. Paikka, josta voi tehdä löytöjä tai sitten ei. Aivan ihania Riihimäen lasin purkkeja olisi ollut, mutta kannettomatkin purkit maksoivat alkaen 9€.

Jotain tarttui kuitenkin mukaan; nämä metallipurkit olivat kohtuu hintaisia. Kaikki neljä yhteensä ~5€. Harmittaa vaan, kun vasta kotona huomasin, että noista punaruudullisista oli kahdessa kannet rikki. Jotain niistä on pistetty läpi. Eipä se nyt koristekäyttöä haittaa, mutta kuitenkin. Mitään käyttöä noille purkeille ei vielä ole, mutta mitta-asteikko "harmittaako enemmän jos ostan nämä vai se, että jätän ostamatta" kallistui jälkimmäisen puolelle, joten purkit muutti meille. Muumipurkki Hempulle, aikaisemmin ostetun Pentikin purkin kaveriksi:

Pentikinkin purkki on ostettu kirppikseltä tänä syksynä. Pentikin purkissa majailee Hempun kauniit unet, joka ilta täytyy avata purkki, jotta neiti pääsee nukkumaan... Hipsulle täytyy kuulemma ostaa jokin "poika kuuppi", koska Hempallakin on omat purkkinsa.

Joskus jo paljon aikaisemmin on ostettu seuraava purkki (maksoi silloin 20snt), ja siinä majailee muksujen CD:t.

Meiltä siis löytyy purkkeja ja purnukoita, ja lisää muuttaa aina kun löydän jotain ihania kohtuu hinnalla (kuvissa ei siis todellakaan ole kaikki purkit, vaan niitä löytyy jokunen enemmän...). Tunnustan; olen purkki- ja korikeräilijä; en edes halua ajatella kuinka monta purnukkaa kotoa löytyy... Mutta kun kaikella pitää olla oma paikkansa, niin täytyyhän niitä paikkoja olla :D

Käsitöitäkin on valmistunut, yhdet säärystimet on kuvaamatta, ja työn alla on jotain mitä en ole tehnyt varmaan kohta 10 vuoteen; merkattu liina!