Eilen sain ilmoituksen saapuneesta isokokoisesta kirjeestä, ja tänään hain sen postista samalla kun Nyyti kävi neuvolassa punnituksessa.

Paketin sisältä löytyi:

Kaksi kerää harmaat Dropsin Alpacaa, kerä violetti seiska veikkaa, tummaa suklaata ja tuollainen iso hakaneula. Paketteja minulle lähetteli Hanna Hannan hääräilyt -blogista. Kiitos!

Laitanpa tähän samaan postaukseen paketit, joita itse lähettelin Eelinille. Tavoitteena oli tehdä joka pakettiin jotain itse, mutta ihan tuo tavoite ei täyttynyt, samoin kuin rakentaa paketit jonkun teeman/värin ympärille. . Eka paketti näytti tältä:

Syyskuun paketin teemana oli tietysti syksy ja syksyiset värit; siili -taulussa on käytetty ryijypistoja varsin luovasti, ja loput sitten neulahuovutettu. Tykkäsin itse kovasti tuosta taulusta, toivottavasti saajakin!

Lokakuun paketin väriksi valitsin violetin, ja paketin sisältö muotoutui tällaiseksi;

Tässä itsetehtyä nuo lapaset, ranneosa yksinkertaista lankaa ja kämmenosa kaksinkertaisena, taisi olla Floricaa tuo lanka.

Marraskuussa laitoin välimuistamisena yhden neulelehden, joka noudatti paketin kanssa samaa teemaa: tenava-neuleita. Tähän pakettiin en ehtinytkään sitten tehdä mitään itse, vaikka tarkoitus oli.

Viimeinen paketti sitten luonnollisesti joulukuussa joulu-aiheinen.

Tässä tuo kori on itse tehty, ja koneessa useampaan kertaan huovutettu. Toivottavasti glögi ja piparit maistuivat!

Jotain pientä käsityötä on valmistunut, mutta koska viime viikko meni naistenklinikalla on kuvaaminen jäänyt kokonaan. Melkein valmiita on myös melkoinen pino, jospa ne siitä pikkuhiljaa valmistuisivat.