Tulihan ne kypikset ommeltua, ja vielä blogattuakin.Ei vaan menny niinkun Strömsössä; Nyytin kypisten kaksi ekaa versiota hyppäs roskakoriin. Ensimmäisen ompelin päin p:tä (juu, näinkin vähillä saumoilla se on mahdollista), ja toisen olin leikannut väärin (eli sivukappaleet ei sitten olleetkaan toistensa peilikuvia).

Elikkäs ruskea koossa 52cm, Nanson melko ohkasta trikoota. Vaalenpunainen ja oranssi-vihreäraitainen koossa 50cm; vaalenapunainen Nansoa ja raitamarimekkoa. Ruskea-musta ja puna-mustaraidallinen koossa n. 42cm; molemmat viimekesäisestä kirppissäkistä.  Yllättävän paljon kaikkea noista tilkuista onkin saanut, vaikka osa tilkuista on ihan tajuttoman pieniä. Nyt onkin jäljellä oikeastaan enää tilkkuja, jotka täytyy yhdistää jonkin toisen kankaan kanssa.

Ommellen valmistui myös tämä hame. Ensi kesää varten tekis mieli hirvittävästi ommella meidän neideille hameita ja mekkoja, tässä yksi versio hiekkalaatikkohameeksi. Mustaa eikä tuota vaaleaa ollut kuin yksi lahje (ja vaaleaa vain  lahkeen toinen puoli), niin syntyi sitten tämmöinen kombinaatio. Kaava pohjana käytetty samaa kuin viimeksi, tosin tässä kavennettuna, vähän lyhennettynä ja palasia eri määrä kuin ohjeessa. Nuo kukat ei itseasiassa ole vielä hameessa kiinni, mutta varmaankin tuohon loppujen lopuksi päätyvät. Tällaisia palahameita tulee varmasti vielä lisää; kaikille sukulaisille tiedoksi että vanhat farkut voi lähettää tähän osoitteeseen... Piperolla (nuorempi, pian 18-w pikkuveli) on ollut sellaiset ihanan vaaleat farkut, jokohan ne olis rikki :D Yllättävän paljon menee yhteen hameeseen näinkin pienessä koossa kangasta; tosiaan se yksi lahje miehen farkuista ei ihan riitä.

Tänään tuli pitkästä aikaa kirppisteltyäkin Femmatorilla Tuusulassa; en tosin löytänyt sitä mitä lähdin etsimään. Jotain kuitenkin, lähinnä Nyytille.

Sukat 5€/6kpl (käyttämättömiä), body 1€ (pakko saada violettia vaaleanpunaisen rinnalle seuraavaankin kokoon) ja sukkahousut 50 snt kappale. Näille kaveriksi kun vielä ompelisi jotain kivoja hamosia...

P.O.P:in tunika 4€. Tosi kiva, vaihtelua ainaiseen vaaleanpunaiseen. Täytyy vaan toivoa, että neiti on koossa 74cm silloin, kun ei ole liian kuuma käyttää tätä.  Ja os ei tule käyttöön, tästä saa varmaan omansa pois vielä vuoden päästä.

Marimekon lyhythihainen raitapaita 1€ ; joko Hipsulle hihaton paita tai Hempulle jonkin sortin kesämekko ensi kesäksi. Alkuperäinen suunnitelma oli Hempalle mekko, mutta taitaa loppujen lopuksi olla vähän enemmän Hipsun värinen. Mutta saa nähdä...

Samalla kirppis -eissulla varasin pöydän, ensi keskiviikosta alkaen viikko. Huomenna pitäisi aloitta järetön hinnoittelu-urakka, poikien vaatetta koosta 56 kokoon 92 ja äitiysvaatteita yllättävän paljon. Lisää kirppislöytyjä siis tulossa ensi viikosta eteenpäin :D