Meidän pikkuneiti sai eilen virallisen nimensä, mutta on varmaan vielä pitkään kutsumanimeltään Nyyti. Vaikka mekkoja olisi kaapissa ollut varsinkin Hempalle vaikka kuinka, päätin silti ommella yhden lisää.

Mallinna Sweet Sunday samettimekko Ottobre 6/2009. Kangas 90-luvulta, serkun vaimon jemmoista. Satiinikangas eurokankaasta. Malli on muuten kiva, mutta kaula-aukko on aivan liian suuri, vaikka laitoin tuon satiinin tuohon pääntielle täytyi alle silti laittaa vielä valkea paita. Hihansuiden nauhat on myös vähän kököt; jos teen vielä tällä mallilla, täytyy niihin keksiä jotain muuta.

Pikkusisko sai samasta kankaasta liivimekon, tämänkin malli jostain Ottobrestä. (ja kangasta jäi vieläkin...)

Ristiäisiin saapui myös kauan odotettu Triteks-lähetys; paketti näyttää tältä:

Kaikki muut ihan perustrikoita, paitsi tuo tummin violetti ribbitrikoota. Tuota laatua voisin ottaa jossain toisessakin värissä, tosi napakkaa; ensi syksyn ja talven vaatteisiin. Kuviotrikoista tulee ainakin yömekkoja ja tunikoita kesäksi; yksivärisistä leggareita, trikoomekkoja ja itselle tuosta mustasta jotain. Tuosta ruskeakuvioisestakin trikoosta voisi tulla melko veikeä trikoomekko ruskeiden leggareiden pariksi; mutta saa nähdä. Jotenkin koko paketti on melko tyttömäinen; ehkä Hipsulle sitten enemmän seuraavalla kerralla. Vaikkakin nanson kuviotrikoot on mielestäni melko tyttömäisiä kautta linjan. Tässä paketissa on trikoota äkkilaskemalta varmaan 20m, hintaa ~70€.  Paketissa saapui myös ihanat punaviolettipohjaiset paulankukka tunikat tytöille, kiitos K.!

Loppuun vielä kuvat ihanista ristiäiskukista; isompi kimppu noutopöydässä, ja pienempi asetelma kastepöydässä.