Viime kesänä ostin Hempulle nukenvaunut Femmatorilta (ennen kuva täällä); erinäisten mutkien kautta vihdoin tänään sain ne melkein jo valmiiksi tuunattua. Renkaat pitää vielä vaihtaa, koska olemassaolevalla systeemillä renkaat putoilee vähän väliä.

Eli tässä siis alaosa maalattuna, ei ole ihan noin kakanvärinen luonnossa :D

Ja tässä uusitut "sivupehmusteet" ja patja. Sen verran meni päin mäntyä, että jossain vaiheessa teen vielä uudet, mutta nyt mennään näillä. Nuken päällä oleva takkikin on muuten uusi, siitä puuttuu vaan edelleen napit, kun en ole käynyt nepparikaupassa.

Pikkuneiti bongasi viime maanantaina toisetkin nukenvaunut kirppikseltä, eikä laskenut niistä irti. (Ajattelin, että kun neiti laskee irti ja silmä välttää vien ne äkkiä takaisin. Neiti tais arvata tän, kun laski irti vasta kassalla.)

Näihin vaunuihin tällä erää patja, Baby born ei ihan mahdu näihin, mutta ehkä tuo pienempikin "vauva" saa jossain vaiheessa jotain vaatetta, ettei tartte ihan nakuna olla...

Baby born sai yhden uuden vaatekerran:

Sukkahousuihin ja mekkoon kaavat Sy till dockan -kirjasta (jos joltain sattuis löytymään ylimääräinen, ostaisin mielelläni).

Kun tenavat saa kahtena iltana peräkkäin ajoissa nukkumaan (yhdeksältä), ja Nyytikin oli yhteistyöhaluinen, piti "vapaa-aika" käyttää kankaiden leikkaamiseen ja parin sauman ompeluun. Niistä lisää, kun jotain valmistuu (ja kun saan tilaamani nepit Hipsun paitaa varten).