Sinällään t-paidat ei kyllä ole vaan kesävaatteita, kun meillä niitä käytetään aluspaitoina läpi vuoden. Mutta, koska Hipsu on ottanut pienen kasvuspurtin talven aikana (tai sitten meidän vaatteet on kutistuneet ihan sikana), tarvetta uusille paidoille on. Sulo raglanhihaisen paidan kaavalla syntyivät nämä:

Nämä on tehty 98cm koolla, joka on sopivan kapoinen Hipsulle. Kirahvi paitaa kun näytin miehelle, oli kommentti "aika makee". Ensimmäinen vapaaehtoinen tunnustus muksujen vaatteista :D ! Sen jälkeen mies pohti, mitähän porukka sanois jos hän laittais töihin tuosta kuosista paidan...

Monsteriautopaitaa odotettiin pitkään; Hipsu valitsi itse kankaan Ikasyriltä, ja kun paketti tuli käytiin melkoinen neuvottelu siitä, saako äiti ensin kutistaa kankaan pesukoneessa, vai pitääkö ommella heti. "äiti, monstekangas ei oo likanen"...  Kirahvi kangasta jäi vielä toiseen paitaan (kun nuo hihat on tehty eri kankaasta), monsteriautoja varmaan täytyy soveltaa jotta niistä jotain tulee.

Ottobren Minnie-tunikan innoittamana tämmönen oma kaavasovellus:

Malli ei ollut vaan kovin yhteistyöhaluinen. Sinällään ihan kiva kesämekoksi, vyötärökaitaletta voisi vähän nostaa, ja ylä-ja alaosan tehdä eri väreistä/kuoseista.

Kangas Ikasyriltä, resori ties mistä. Malli ei ollut yhteistyöhaluinen kuvaamiseen tällä kertaa...