Jopa meidän vilukissalle alkoi käydä toppapussi kaukalomatkustuksessa liian kuumaksi, tarve oli siis tehdä kepoisampi pussi. vähän kangasta (liian vähän), jokin ottobren suurinpiirtein kaava, paljon mielikuvitusta ja syntyi tämä:

Tälleen vetskari kiinni säikytellään mummoja kaupoilla :D Hihat on vähän turhat Nyytille, mutta aattelin, että jos vaikka syksylläkin olis vielä käyttöä. Ei kyllä ole, fleece on jo muutaman käyttökerran jälkeen ihan tuhottoman nyppyistä omaan silmään. Eli jos Nyyti menee vielä syksyllä kaukaloon, tekaisen kyllä uuden.

Ja vielä parit housut Hipsulle; harmaat Saimit koossa 98/104, violetit (Hipsulle kaupattu mustikan sinisinä, koska violetti on kuulemma tyttöjen väri) Vilkas velourhousujen kaavalla samassa koossa.

Violettien college Marimekolta, takana paikkataskut. Harmaat velouria kangaskauppa Wexleriltä Lahdesta. Hipsulla alkaa vihdoinkin olla vaihe, jossa vaatteet menee 70% ite päälle; kaikissa housuissa on siksi jokin merkki joka kertoo miten päin housut tulee jalkaan (resorin kt-sauma ei ole riittävä).

Jos muuten on Lahdessa käyntiä, kannattaa käydä tuolla Wexlerillä. Trikoo/velour-valikoima ei ole mitenkään erityisen laaja; joskin kyllä niihinkin saa rahat menemään (mulla odottaa esim. ihana vihreäsävyinen perhostrikoo ja liskotrikoo). Niin, ja ainakin pari viikkoa sitten oli "alkkarinreuna" kuminauhaa varmaan 15-20 eri väriä/sävyä  10snt/metri. (sitäkin tuli ostettua jemmaan). Ja flanelleja olis ollut vaikka kuinka. Mitä niistä voi tehdä? Yöpukuja? Puuvillakankaita on varmaan satoja; kankaat tulee jenkeistä, joten valikoima poikkeaa vähän tavallisista tilkkutyökankaista; on myös erilaisia lasten puuvillakankaita vaikka kuinka. Kankaiden leveydet on kyllä sitten kanssa aitoja jenkkejä :D Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta kun ei ollut mitään ideoita niin pitäydyin tällä kertaa ostamasta kaappeja täyteen puuvillaa. Parhaimmassa tapauksessa auton saa ihan oven eteen parkkiin, joten ostokset jaksaa kantaa autolle asti. Meiltä ei tuonne aja kuin rapian tunnin, joku toinen kerta täytyy käydä uudestaan; ilman tenavia.