Seuraa hillitön kuvapläjäys, ja lyhyesti kaavat/kankaiden ostopaikat.

Housujen kaava Ottobre 4/08, Vilkas velourhousut. College Marimekon, resori Fabriinasta ja taskujen monsterikangas kangashamstereista.

Kaava Saimi Ottobrestä, college eurokankaasta, resori tod. näk. Sampsukasta ja avaruusapina kangashamstereista. Taskut ja tuo etulahkeen merkki on vaan simppelistä ommeltu siksakilla kiinni.

Kaava kaikisa Sulo raglanhihainen t-paita koossa 98cm. Ötökkä-trikoo kangashamstereista, ruskea trikoo nansoa. Työkalutrikoo olikohan Hannan kankaasta, raitatrikoo vanha Marimekon L-kokoinen t-paita kirpulta, tähtitrikoo Metsolasta ja yksivärinen Hannan Kankaasta, musta trikoo nansoa ja monsteriauto trikoo Ikasyr. Hämähäkkitrikoo on Liandlon. Näitä päätellessä huomasin, että tykkään ihan perinteisestä käännetystä hihansuusta, kantatusta tulee jotenkin tönkkö.

Hempulle pari yömekkoa, kaavana tuttu Mocking Bird. Kankaat Nansoa. sinisessä on takana sauma, kun ei olis muuten riittänyt.

 

Yömekko Mocking Bird, housut Lelle legginsit Ottobrestä. Kankaat Nansoa. (tästä setistä tykkään ite, melkein vois tehdä päiväkäyttöön vastaavan, mutta eihän se kyllä sitten olis ollenkaan sama.)

Tunika/mekko.Kangas Nansoa Triteksiltä, kaava oma.

Myssy Nyytille. Kangas velouria kangashamstereista, kaava Ottobre.

Mekko, joka tuli valmiiksi leikattuna. Kaava jostain käsityölehdestä, kangas Nansoa Triteksiltä. Mekon mallista ei mitään hajua, oma sovellus siis :D

Ja hieno sovituskuva yöpuvun housut päällä.

Kankaat Eurokangas ja Triteks, kaava hyvin pitkälti oma.

Nyt mulla ei sitten ole enää mitään leikattuna. Yksi ompelus on vielä valmis, mutta rei´ittämättä. Siitä kuvia, kunhan tämä tehty. Nyt pitäis käydä miettimään, mitä leikata seuraavaksi, kankaista ei ole hetkeen pulaa...