Edellisessä postauksessa esitellyn Paulankukka-tunikan kaavalla syntyi pari muutakin tunikaa/toppia/mekkoa; miksi näitä nyt sitten nimittääkin.

Kankaat tässäkin Triteksiltä; pallokankaasta piti tulla tytöille jotain, mutta tulikin toppi itselle. Kangasta oli vähän hintsusti, joten tämä on enemmän tällainen pitkä toppi. Takaa hieman pidempi kuin edestä; yläosan tein ihan tarkoituksella mustaksi päällypuolelta, kun olis ollut aika levoton muuten. yläosan vuorissa kankaat on päinvastoin, kuin ei olis mustaa riittänyt enempää. Edestäpäin peittää ihan kivasti vatsan, sivuprofiilista ei sitten puhuta mitään :D

Sama kaava, kangas tässäkin Triteksiltä. Tämä on itseasiassa versio numero yksi, jos ei oteta mukaan alkuperäistä versiota, josta tuli sellainen Leena Heffner-Herpeenluoma tyyppinen nakinkuori. Nämä tuskin jää vielä tähänkään, sen verran suuri käyttövaatteiden aukko vaatekaapissa on. Tai ylipäätään vaatteiden. Ja nää on kivoja kotona.

Hipsullekkin valmistui vähän kesävaattetta; nyt niitä ei sitten muutamaan päivään ole tarvittukaan. (Nämä on tosin valmistuneet varmaan jo pari viikkoa sitten, on vaan jäänyt päivittämättä).

Hihaton paita marttikankaasta  (Hipsun suosikki), ja joustavaa farkkua shortsit. Shortsit tehty muistaakeni Saimin kaavalla, paita jonkin slim fit t-paidan kaavalla. Marttikangas on vaan yllättävän joustamatonta, vähän isompi olisi siksi voinut olla. Martti-kangas täältä.

Samat kaavat, shortsien kangas Eurokankaasta, muut kangashamstereista.

Kaava Night Owl 104 cm, kangas kangashamstereista. koneista huolimatta tämä on Hipsun mielestä "tyttöjen paita".

Neitokaisille kesähepeniä; Hemppa sai sekä t-paidan että mekon, kun tuo alkuperäinen kaava oli ihan järjettömän iso Nyytille. Piirsin sitten ihan oman kaavan, ja nyt on aika passeli. Resori olisi voinut olla ohuempaa, mutta passaa väreihin. Kangas Lahdesta.

Ellan tunikan jämistä Hempalle mekko; helma on liian lyhyt ja kapea, mutta menee kotona leggareiden kanssa. jämä mikä jämä.

Ja vielä Nyytille pari housut, trikoo kangashamstereista, farkku Hipsun shortsien jämäpaloista. Koko 56cm pidennettynä; toimii noissa trikoisissa kun ovat interlockia niin venyvät reilusti, farkut sais olla vähän löysemmät vaipan kohdalta. täytyy vähän tuunata kaavaa.