Meidän ulkoilut pikkumiehen kanssa on vielä aika rauhallisia, äijä tykkää touhuta yksinään lapion kanssa milloin ei istu pulkassa (nyt kun täällä etelässäkin on lunta!). Itselle tulee helposti kylmä, kun ei tämän mahan kanssa hirvittävästi jaksa enää urheilla. Muurin päällä istuskellessa takapuolikin jäätyy helposti, joten päätin neuloa Huopaset pois kuljeksimasta ja näin syntyi peffan lämmitin...

Mitään mallia tuohon ei ollut, ensin virkkasin kiinteillä silmukoilla kaikki oranssit Huopaset suorakaiteeksi, lisäsin mustat raidat reunoille ja virkkasin piilosilmukoilla kiinni kaksi sivua. Sen jälkeen lankaa oli vielä sen verran, että tein nuo epämääräisen näköiset nöttöset joiden on tarkoitus esittää kukkia, mutta Huopasen huopuminen yllätti taas. Huovuttamisen jälkeen lisäsin sisään palan retkipatjaa, ja ompelin käsin kiinni.

Oranssit Huopaset ostin joskus aikoinaan lapasia varten, ja yhdet neuloin/huovutin, mutta niistä tuli jotenkin tosi tönköt ja niinpä noi langat jäi marinoitumaan kaappiin. Nyt ne on käytetty viimeistä pätkää myöden, kokonaiskulutus oli n. 250g. Huopasta on jäljellä enää pieni nöttönen tummansinistä, joten kohta niistäkin on päästy eroon.