Viime viikko meni käsitöiden osalta ihan "hukkaan"; alkuviikon näpertelimme Annen kanssa hääjuttuja (joita ei voi vielä täällä esitellä kun ainakin yksi täti käy vierailuilla) ja viikonloppuna lähdimme pistäytymään länsinaapurissa. Tukholmassa en edes törmännyt yhteenkään lankakauppaan: joskaan en kyllä mitenkään aktiivisesti niitä etsiskellytkään. Tenavien ehdoilla mentiin koko reissu.

Kesken on kuitenkin tällaisia:

Vasemmalta oikealle: Hiskin autoilupeitto (vasta yksi kerä neulottu), huivi elokuuta varten (kolmas kerä menossa) ja äiteen hihatin (edelleen ensimmäinen kerä menossa). Autoilupeitto on melkein aivotonneule; huivia yritän neuloa kun molemmat tenavat nukkuu (eli illalla yhdeksän-puolikymmenen jälkeen) ja äiteen hihatin... (olisi tarkoitus saada ensimmäinen hiha neulottua ennen elokuuta... Mutta tällä ei ollut kiire!!)

Huivissa mietityttää vaan se, että kuinka paljon se venyy pingotuksessa. Kuvioita on nyt 23 kpl peräjälkeen, ja huivi näyttää tosi lyhyeltä. Voiko oikeasti riittää 34 kappaletta kuvioita peräjälkeen toistettuna?? Ohjeessahan on vaan kerrottu huivin mitat pingotuksen jälkeen, ja kun eri langalla neulon, ja pitsihuivikin on ensimmäinen laatuaan, niin vähän epäilyttää. Tietäiskö joku viisaampi?

Loppukevennykseksi Hipsun mielipide Tukholman vanhasta kaupungista.