Trikoovuoret kaapeissa yrittävät kovasti muovautua kevät/kesävaatteiksi; pipoja tarvitaan myös. Katselin tällä kertaa netistä ohjeita; ja piirsin oman "kaavani" pipoon. Syntyi tällainen joukko harjoituspipoja:

Trikoot Triteksiltä; viime kesän toimituksesta... Pallopipoissa vuoripuoli ruskeaa, ja noissa kukkaperhospipoissa vaaleanpunaista. Kolme vasemmanpuoleista on "ennalle ja tätille" , keskimmäiset Hipsulle ja kaksi oikeanpuolimmaista Hempalle. Tuo pallokangas on aika jännää; tenavien päässä se näyttää ihan hauskalle, omaan päähäni kun kokeilin niin mieleen tuli lähinnä uimalakki. Johtuu ehkä eniten siitä, ettei miun päähän sovi pipo. Yksi pipo lähti jo "ennalle", yksi on pyykissä kun se toimitti pikkumiehelle nenäliinan virkaa ja pari harjoitusta on roskissa. Pipoja tulee vielä lisää erilaisia, kunhan kaava viilautuu sopivaksi ja pääsen johki ostemaan tai innostun tilaamaan jostain "poikatrikoita". Nämä kuuluu sarjaan nopea, helppom, ja hauska ommella, mutta mihin näitä tarttee niin montaa...

Nämä valmistuivat jo hetki sitten, mutta postittaminen kesti muutaman hetken. Tänään pitäisi olla saajallaan, joten uskallan laittaa tännekkin.

Hyvä ystäväni saa esikoisensa, ja hänelle mammakortin koteloksi ompelin pari suojusta. En vaan osannut päättää, mikä kankaista olisi paras, niin tein sitten muutaman vaihtoehdon. Toivottavasti kelpaavat!