Näissä ei ole mitään erikoista, mutta tässä kuitenkin:

 

Malli: jotkut  mustat lapaset, koko melkein mies.

Lanka: Novita Nalle Aloevera, 60g

Puikot: 3mm bambuiset sukkapuikot

Nämä lapaset on siis pikkuveljelle, joka kyseli josko neuloisin lapaset (äiteen kautta mutta kuitenkin). Väritoivetta kysellessä vastaus oli: jotkut mustat. Nämä on siis nyt jotkut mustat lapaset. Toivottavasti koko on oikea. En tiedä pitäiskö tuon Aloevera Nallen tuntua jotenkin erilaiselta neulottaessa, mutta ainakin minusta se tuntui ihan yhtä karhealta kuin perusnalle.

Nyt puikoilla on monta pientä projektia, katsotaan tuleeko niistä mitään valmista. Pitäisi tehdä äiteelle niitä kämmekkäitä, itselle säärystimet jne...

Lankavaraston pienennys onnistui muuten äiteen avustuksella mainiosti, nyt lankoja jäljellä enää reilu 6250g. Eli asetan uuden tavoitteen tälle vuodelle, lankavarasto pitää saada ainakin käymään alta viiden kilon. Silloin voi hyvällä omalla tunnolla vierailla useammin lankakaupassakin! Harmi vaan, että samaan aikaan kun lankavarasto pienenee, niin kangasvarannot vaan kasvavat. Niillekkin on kyllä suunnitelmia, kun vaan nämä pienet rakkaat apinat joskus antaisivat harrastaa ompelukoneen kanssa :)