Ennen pipon esittelyä jotain muuta valmistunutta:

Säärystimet

Malli: perusputkilot, välillä sileää, välillä 2o, 2n joustinta

Lanka: Novita Isoveli, 98g

Puikot: 5mm bambut

Näissä nyt ei tosiaan mitään erikoista ole, piti saada säärystimet ja tuhota viimeiset leijonankeltaiset Isoveljen jämät.  Testattu juoksulenkillä lumikelissä, toimi; ei tullut lumi lenkkareihin.

Sitten se pipo. Viime vuoden lupauksiiin kuului onteloneuleen opettelu, ja kun ei oikein mikään lapanen alkanut iskemään niin ajattelin sitten kokeilla pipoa. Tämä on ihan proto, ja langat on ylijäämää Hipsun viimevuoden kaivurihaalarista, mutta lopputulos on yllättävän onnistunut jos ei oteta värejä huomioon. Tai ei kai väreissä sinällään mitään vikaa ole, ehkä vähän tulee 70-luku mieleen.

Pipo toiselta ja toiselta puolelta:

Onteloneule-pipo

Malli: oma, onteloneule

Lanka: Gjestal Maija, yhteensä n. 40g

Puikot; 3, 5mm Knit pro:n pyöröpuikko ja lopussa sukkapuikot

Pipo onnistui yllättävän hyvin, tuo raidoitus tavallaan sitoo kerrokset yhteen, ettei ole vaan kaksi pipoa sisäkkäin. Tämän ei ole tarkoitus olla Hipsulle ollenkaan, mutta pikkuherra päätti nyysiä ja omia sen itselleen. Tarkempi tarkastelu osoitti, että ruskeat kavennukset päälaella näyttää vähän omituisilta, keltainen puoli oli siis se oikea oikeapuoli. Tai siis päälläpäin kun neuloin. Mutta, ei tämä ihan mahdotonta ollut, tällä tekniikalla voisi kokeilla vaikka joku talvi tehdä enemmäkin muksuille pipoja. Täksi talveksi tuskin valmistuu...