Pitsihuivin valmistuminen antaa odottaa itseään, eivätkä muutkaan lankatyöt valmistu ihan heti. Väliin piti tehdä jotain nopeaa:

Kori trikookuteesta, ohjetta katselin täältä, mutta tein sitten kuitenkin ihan oman pään mukaan. Kudetta meni melkolailla 900g, joskin korilla on ihan reilusti kokoakin. Vähän on harjoituskappaleen näköinen, mutta sitä se onkin. En tiedä onko ihan yleinenkin ongelma kuteissa, mutta tässä kuteen paksuus vaihteli tosi rajusti. Ohuimmat kohdat oli n. 3-4 kertaa ohuempia kuin paksut. Yläreunaan osui tuollainen sairaan paksu kohta, mutta koska tämä oli ihan puhtaasti harjoituskappale, niin virkkasin senkin sinne mukaan. Näitä voisin tehdä lisääkin, käyttökohteita olisi. Tähän muutti asumaan harsot ja ruokalaput, joilla ei ole oikein ollut fiksua paikkaa.  Anna, viikonloppuna trikookude ostoksille?! Kori sopii aikas hyvin tähän:

Saapui meille eilen. Tykkään.

Eilen aamulla ommeltiin Hipsun kanssa yhteistyössä tämä:

Kaava sama kuin aiemminkin, Ottobre 3/10. Tällä kertaa hattu on vähän reilu. Joko kaavat on kasvaneet, tai meidän neidin päänkoko on muuttuvaa sorttia. Kuvassa hattu siis takaapäin, edessä ei ole mitään erikoista.