Netistä kankaiden napsuttelu on vähän liiankin helppoa... Mutta kun Metsolassa oli ale, ja Hanna Kankaassa muuten vaan kivoja kankaita...

Ylärivi Hanna Kankaasta, alarivi Metsolasta. Alarivi kokonaan trikoita, keskellä ruskeat kankaat puuvillaa, ylärivissä pöllökankaat collegea ja turkoosit trikoita, harmaa resoria.

Tähtitrikoista, tuosta kirahvi/apinatrikoosta ja työkalukankaasta olisi tarkoitus tehdä Hipsulle kesäpaitoja. Hihattomia ja hihallisia. Violetti sydän/apilatrikoo on Hempalle; jos onnistus kaavakokeiluissa, niin hupullinen tunika; jos en niin jotain muuta. Puuvilloista kesämekko Hempulle (juu, ei tarvita mutta teen silti). Pöllöcolleget onkin laadultaan tosi ohutta, joten niiden osalta suunnitelmat meni uusiksi. Mitenkähän onnistuisi trikoolla vuorittaminen? Nämä kankaat jää odottamaan uutta ompelukonetta; jos oikein innostun saatan ommella käänteitä vaille valmiiksi, mutta en kyllä lähde näitä tuhoamaan tuolla vanhalla koneella. Eli eivät ihan heti valmistu, vaikka kutistuspesussa jo tänään kävivätkin.

Vielä kun osais tehdä lopullisen päätöksen ompelukone vai ompelukone ja peitetikkikone vai mitäsitäostais....