Pitkään on ollut käsityörintamalla  hiljaista; päivisin ei ole juuri aikaa mitään tehdä, eikä iltaisin ole jaksanut enää tenavien nukahdettua kaivaa käsitöitä esiin. Päivät on menneet muutenkin edestakaisin suhatessa ja asioita hoitaessa; jospa tästä pikkuhiljaa rauhottuisi taas ja pääsisi jotain tekemäänkin.

Nämä housut olivat valmiina jo pitkään, ja paita odotti käänteiden ompelua parisen viikkoa.

Molemmat kankaat viimekesäisestä Triteks-paketista; kaavat Ottobrestä. Housut tutut Saimit, paita taisi olla jokin pöllö-yöpuku kaava. Muuten hyvä, mutta hihat liian lyhyet.Tässä alla on reilunkokoinen t-paita; en ainakaan nyt kesäksi käy vielä Hipsulle tekemään leveämpiä paitoja; 92cm  on leveydessään tässä hyvä; hihoihin vaan täytyy tosiaan laittaa lisää pituutta. Vaikkakin meidän herra oli ottanut pienen kasvupyrähdyksen talvenaikana; 2v-neuvolasta oli tullut puolessa vuodessa 5 cm lisää pituutta, ja päästiin uusille luvuille myös painossa, joskaan ei vielä käyrillä.

Unikeko-trikoo on ihan mielettömän ohutta; saumuri ei oikein tykännyt ommella sitä. Sen takia saumat on kaikkea muuta kuin siistit. Housujen trikoo on jo vähän tukevampaa, ja se näkyy kyllä heti ompelujäljessäkin.Olisko kellään muuten muistissa mistä löytyisi boksereihin kaavat pienessä koossa?

Kummitytölle ja veljilleen lähtee tällaiset unisetit:

 

Näissä tarkoituksena oli lähinnä testailla noiden t-paitojen sopivuutta; housut on ihan bonusta ja saumurin säätelyä ;D Nämäkin kaikki kankaat Triteksiltä. Ekassa kuvassa "Ennalle" paita ja pitkän malliset housut; tarkoitus olis että ne pussittais silleen kivasti lahkeista, joskin voi olla että trikoo on siihen liian ohutta. Enkä tiedä onko neidille tarpeeksi tiukka vyötäröresori ja vastaavasti liian tiukat lahjeresorit... Tokassa kuvassa "amille" porkkanapaita ja shortsimalliset housut, jotka tosin ei kuvassa kunnolla näy... Tästä tuli aika kiva, jos tuota porkkanakangasta riittää voisin Hipsullekkin tällaista kokeilla. (Niin että jos ei amille sovi niin paluu postiin vaan...) Unikeko paita "ikulle"; ja housut sellaiset polven alapuolelle yltävät. Vähän eriparisen näköiset kuvassa; valkeat housut olis ehkä sopineet settiin paremmin, mutta oli kyllä aika tyttömäisen näköinen yhdistelmä.  Jos nämä on sopivia, niin sitten samalla mallilla kesäpaitoja.

Ja sitten vielä loppukevennys; kuka arvaa mitä näille leggareille tapahtui?