Tästä alkaa tulla kyllä ihan jotain muuta kuin käsityöblogi... Viikonloppuna käsityöt ei edistyneet ollenkaan; oli pihatöitä, kiukkuisia tenavia, synttärikutsuja ja muutenvaan leikkimistä. Ehkä tällä viikolla saisi edes muutaman silmukan neulottua.

Mutta lauantain kauppareissulla käytiin uudella Minipoppoo kirppiksellä Konalassa, ja sieltä tarttui mukaan vaikka mitä. Hemppu on saanut todella paljon serkkutyttöjen vanhoja vaatteita, ja niitä on odottamassa kokoon 116 asti, kenkiä samaten; mutta kun pikkuneiti on nykyään minä ite eikä äiti saa juurikaan syömisessä auttaa menee esim. paitoja ihan mieletön määrä (pahimillaan vaatteet menee vaihtoon 5 kertaa päivässä). Niitä, ja Hipsulle isompia paitoja yritin katsastella, mukaan tarttui kyllä paljon muutakin. Viime ja toissa viikolla tuli käytyä parilla muullakin kirpulla, mutta niiden ostokset jäi kuvaamatta...

Parit kengät. Vaaleanpunaiset "crocsit" oli vaan pakko saada Hempulle, hintaa 1€. Äärimmäisen epäkäytännölliset ja turhat, mutta niin söpöt. Siniset Nokiat ja mustat Eccon talvikengät Hipsulle syksyyn ja alkutalveen, hintaa yhteensä 11€. Superfitin Goretex lenkkarit 3€ rönttäkeleille pihalle.

 

Ensimmäisessä kuvassa Hempulle housuja ja yksi hame, koossa 86 ja 92. Sitten Hempulle paitoja, leggareita ja muutama body, Hipsulle yksi pitkähihainen paita, pari t-paitaa ja automiehelle pari iltasatukirjaa. Vaatteille tuli hinnaksi 16€; kirjat oli yhteensä 3€. Ja näitä kirjoja on jo luettu ihan kyllästymiseen asti... Hipsulle löytyi myös "mopo", joka on ollut ihan hitti pihalla.

Oli kerrankin ihan rentoa kuljeskella kirpparilla, kun tenavat oli iskan hoidossa leikkipaikalla, kirppari itsessään oli valoisa ja oli hyvin tilaa liikkua. Hinnat oli niinkuin kirpparilla yleensä, toiset pyytää ihan älyttömiä hintoja huonokuntoisista vaatteista ja osa taas myy hyväkuntoista vaatetta kohtuu hintaan. Mutta menen kyllä toistekkin.