Kesän trikoo/velour -ostokset alkaa pikkuhiljaa muuttua vaatteiksi, tällä kertaa erä Hempalle.

Näissäkin kaavat tutut Saimi-svetarihousut, koossa 92 cm  ja Night Owl 98cm ilman saumanvaroja. Noita pinkkejä housuja on kahdet, molemmat ruskeilla resoreilla. Velourit on muistaakseni kestovaippakaupasta, violetti gollege ja pallo- ja raitatrikoo Kangas-Mallasta, ja tuo apinatrikoo on kesäinen kirppislöytö; mutta sitähän on ollut ja on edelleenkin myynnissä monessakin verkkokaupassa.

Hipsu puolestaan sai yhden yöpukusetin:

Näyttää kuvassa jotenkin ihan hassulta, mutta samat kaava kuin aiemminkin. Jumiutunut yksiin, toimiviin kaavoihin... Näiden trikoo on viimesyksyisestä paketista serkun vaimolta, tuli jotenkin kamalan jouluinen setti. Kuvaaminen tuottaa vähän haastetta, kun ei oikein meinaa taipua lattialle, eikä hengareita saa ripustettua mihinkään fiksuun paikkaan niin, että valo riitttäisi. Ja jos kuvattavat saakin aseteltua suht fiksusti, meinaa maha tulla tielle. Kohta täällä on varmaan vaan napakuvia...

Ompelukonekuume vaan nousee, kun näitä trikoita ompelee. Tällä hetkellä on mietinnässä, kuinka monta sataa euroa koneeseen raskisi laittaaa. Melkein seitsemänsataa,  melkein kahdeksansataa, vaiko kymmenensataa... (ei muuten kuulosta ollenkaan niin pahalta kuin melkein tonni). Mies sanoi vaan, että ostat nyt sitten kerralla semmosen ettei tartte heti olla vaihtamassa... Tikata myy ainakin pääkaupunkiseudulla noita, olisko kellään heittää vinkkiä missä muualla noita vois käydä kokeilemassa/tinkimässä?