Tai pikemminkin paitoja pöllöille... Omat ja siskon kolme tenavaa saivat pöllöpaidat Sampsukan trikoosta:

Kaikki viisi eivät tietenkään mahtuneet/suostuneet kerralla samaan kuvaan, ja ne missä kaikki viisi vilahtavat ovat jokseenkin painokelvottomia.

(kuvassa kuvausassistentin sormi, ja lelu jolla pikkuneiti yritetään saada houkutelluksi pysymään paikoillaan; tämä on siis totuudenmukainen kuva kuvaustilanteesta...)

Ella ja Hemppu saivat siis punaiset paidat, Riku turkoosin ja pikkumiehet vihreät. Hempun paita olisi voinut olla vähän reilumpi, mutta onneksi trikoota on vielä pikkuneidin paitaan sopivasti. Jouduin itseasiassa tilaamaan lisää, kun yhdestä leveydestä ei riittänytkään sekä Ellan että Hempun paitaan.

Alunperin oli tarkoitus tehdä hihansuihin ommel, mutta noihin vihreisiin paitoihin olisi jäänyt yksi hiha tekemättä joten niihin oli pakko laittaa resoria myös hihansuihin. Ellan ja Rikun paitojen hihansuille kävi näin:

Eli kun minun koneessa ei tosiaankaan ole mitään hienouksia, niin hihansuut lörpähtivät ihan tuhottomasti. Ensin ajattelin, että vien paidat perille ja pähkitään siellä mitä tehdä, haittaako käyttöä; mutta kun mieskin huomasi hihansuiden lörpötyksen otin sakset käteen ja leikkasin venähtäneet kohdat pois. Tilalle pätkä resoria, silitysraudalla sauma auki ja vot: tykkään itseasiassa tästä versiosta enemmän!