Käsityömessuilta mukaan tarttuneista helmistä valmistui ensimmäinen rannekoru; helmihärpäke.

Helmet kiilteli niin älyttömästi vaikka miten koitti kuvata, jottei tämän tarkempaa kuvaa saanut aikaiseksi (ja kun en tajunnut laittaa korua vasempaan käteen, olis ollut helpompi kuvata oikealla kädellä näin jälkeenpäin ajatellen).

Helmihärpäke

Aikaa noiden helmien pujotteluun meni melko tuhottomasti. Vielä olis ainakin kolmeen koruun helmiä ja tuota vaijeria, jossain vaiheessa täytyy pujotella lisää. Käsityöt ei vaan jotenkin nappaa, vaikka löysin meidän makkariinkin just passelin kappakankaan, jota on etsitty 3 vuotta. Ei vaan nappaa. Paitsi että paperinaruvarjostin pitäisi tehdä; kävin Kodin Terrassa Tuusulassa ja siellä sellainen varjostin maksoi 169€. Silkkaa säästöä, kun saisi tehtyä ;D

Puikoilla on edelleen Melian (hihat ja vartalokappale jo samalla puikolla) ja Revontuli (edennyt junamatkan jälkeen 4 kerrosta). Kova aivotyökäynnissä mitä valmistan viimeiseen Anna hyvän kiertää -pakettiin, paketti olis matkalla TiiQ:lle, ja hän on niin taitava tekijä joka alalla että oikeasti hirvittää. En ole siis unohtanut, mutta en vaan tiedä mitä tekisin. Vielä on onneksi hetki aikaa; vaikka vuosi onkin mennyt ihan tuhottoman nopeasti. Näistä lisää, kunhan jotain valmistuu!