Oma salainen ystäväni oli saanut viimeisen pakettinsa tänään, ja sen blogissaan esitellyt, joten tässä kevään kierroksella lähettämäni paketit. Lähettelin paketteja Turkuun, neulomista ja muuta blogin Minnalle.

Ensimmäinen, eli helmikuun paketti näytti tältä:

          

Eli kolme kerää Nalle aloeveeraa, neulavihko ja mummokortti. Löysin nuo mummokortit ensimmäisen paketin kasausreissulla, ja ne on ihan hulvattomia!

Synttäripaketti maaliskuun alussa näytti puolestaan tältä:

           

Eli muistikirjanen omatekemillä kansilla, Janne-lankaa ja hahtuvaa kiekko sekä tummaa suklaata.

Ja maaliskuun virallinen paketti tältä:

             

Minna Canthin päivän kunniaksi Minna huivin -ohje, Maija lankaa, neuleapureita ja kämmekkäät.

Huhtikuun paketti tuntui jostain syystä tosi vaikealta koota, enkä harmikseni ehtinyt siihen mitään itsetehtyä liittää.

              

Matkaan lähti kaksi kerää maitokuitulankaa, neulelehti vuodelta 1952, ja bambuiset sukkapuikot, jotka jostain syystä tästä kuvasta uupuvat.

Toukokuun pakettiin olikin sitten aika selvät sävelet, päätin jo aikaisemmin että jonkinlaisen kesäkassin/käsityöpussin teen pakettiin. Suunnitelma muuttui matkan varrella monta kertaa, mutta lopputulos näkyy tässä:

               

Kassista tuli loppujen lopuksi tuollaisen olkalaukun ja käsityöpussin risteymä, joka on tehty kaksi puoliseksi niin, että toisella puolella on kukkakangas ja toisella raitakangas. Tämän paketin teemana oli kesä, ja vihreä, ja paketti lähtikin matkaan vihreään Unikko kuosiin kiedottuna.

Ja vaikka arvasin jo paljastuneeni, en vielä paketin yhteydessä varmistanut nimeäni, vaan laitoin vielä Minnan nimipäivän kunniaksi pienen kirjeen menemään:

              

Kirjeessä kaksi bambuista tiskirättiä, vähän isompaan ja pienempään käteen.

Kevään sny-kierros oli kyllä kaiken kaikkiaan tosi hauska. Itse helposti urautuu tiettyihin lankoihin ja väreihin, ja oli hauska vastaanottaa jotain itselle ei niin tyypillistä; toisaalta oli mukava myös laittaa eteenpäin jotain sellaista mitä ei ehkä tulisi kokeilleeksi muuten vaan. Syksyllä lähden ehdottomasti mukaan,jos vain muistan ilmoittautua ajoissa!

Suuret kiitokset tämän kevään emolle!