Otin varaslähdön fufoiluun, ja tikuttelin valmiiksi perushuivin. Tässä on mukana vähän bling-blingiä: lanka kiiltelee luonnossa kivasti vaikka ei mitään glitterlanka olekkaan.

                  

Lanka: Sirdar Duffy (tai tuffy, vyötteet jo hukkuneet) 150/60g.

Puikot: 5mm suorat

Malli: 20 silmukkaa, ensin pörröisessä kohdassa ainaoikein ja sen jälkeen sileää niin pitkään kuin lankaa riitti ja taas ainaoikein.

Samantien kun aloin tätä taas neuloa muistin miksi tämä jäi kesken. Lanka on jostain alelaarista, ja ilmeisesti joku epäonninen erä, koska pitkiä pätkiä langasta oli täysin käyttökelvotonta. Eli vaikka lankaa oli se 150 g, tuli valmiille huiville painoa vain 60g. Tietysti tuota pörröistä osuutta jäi vähän käyttämättä, mutta siinäkin oli langan peruskierre monessa kohtaa rikki, ja lanka katkesi neuloessa. Nyt tämä on kuitenkin valmis.

Tämä on alunperin suunniteltu myös Ellalle, ja Ellalle tämä kirjeessä lähteekin; käyttäjä saa sitten itse päättää käyttääkö ja haluaako suoristaa huivin. Valmis huivi kiertyi tuolta sileltä osalta hauskasti rullalle, ja ajattelin jättää sen niin, kun tämä muutenkin on ehkä enemmän tämmöinen asustehuivi. Mielestäni kivempi näin rullalla kuin sileänä.