Kuulostaa paljon hienommalta kuin lankojen siirtäminen tylsiin muovibokseihin...

Silloin joskus ei niin kauan sitten, kun lankaa ei vielä ollut varastoitunut kotiin paljon, langat mahtuivat hyvin asumaan näissä Ikean laatikoissa.

Mutta, kuten seuraavastakin kuvasta näkyy, ne eivät määräänsä enempää pysty lankaa säilömään. Laatikot on paikattu pohjasta, sivuilta ja  sisältä ilmastointiteipillä, eivätkä ne silti enää oikein pysyneet kuosissaan.

Siksipä langat muuttivat nyt käytännöllisiin, mutta todella persoonattomiin muovilaatikoihin:

 

Paksut langat yhteen, villa(sukka)langat omaansa ja bambu-puuvilla yms. sekoitelangat omaansa. Ja vielä oma pieni loota määrittelemättömille langoille, joita ei voinut sekoittaa muiden lankojen kanssa :D Eli näin:

Vähäiset hahtuvat ja huovutusvilla muuttivat jo aikaisemmin omaan boksiinsa. Tarkastuslaskennan tuloksena lankavarasto näyttää tällä hetkellä olevan karvan verran alle 8200g. Huoh...

Eilen vierailin Annan luona, ja kävimme naapurin kesäkirppiksellä vanhan navetan ylisillä. Sieltä löytyi tällainen helmi:

Hintaa näillä neljällä kirjalla oli yhteensä 3 euroa. Ihania mekkomalleja, ja lelukirjassa on ihanat norsu, kirahvi ja sarvikuono. Näitä sitten joskus myöhemmin.