Pitäis varmaan muuttaa blogin kuvausta, tätä nykyä täällä on melkein pelkkiä ostoksia...

Lankakauppa Nordia mainosti alennusmyyntiä, ja sinne oli sitten suuntima. Ale itsessään oli vähän pettymys; alennuslangat vaikutti melkein kaikki erikseen alennusmyyntiin ostetuilta eriltä; mikään normilanka ei mun näkemyksen mukaan ollut mitenkään erityisessä alenuksessa. Voi olla, että kilolangoissa olis jotakin ollut, mutta niitä en käynyt sen kummemmin edes tutkimassa. Langat Hiskin ja Hempan talvihaalareihin jäi vielä ostamatta, joten ainakin yksi reissu lankakauppaan tälle kesälle vielä tiedossa!

Mutta, ostettuakin tuli:

            

Bommix Bamboo, yhteensä 600g. Näistä olisi tarkoitus tehdä tenaville torkkupeitot autoon. Meidän tenavat on sellaisia kylmäkalleja, että helteilläkin autossa pitää nukkuessa olla peitto. Kevään ja alkukesän peiton virkaa on toimittanut pussilakanat, mutta nyt olisi tarkoitus tehdä kauniimpi versio matkapeitoista. Mitään järkeä tässä ei tietenkään ole, mutta... oli niin nätin väriset langatkin.  Kuvan vasemmassa laidassa kuvausassistentti esittelee uutta lava-autoaan, joka samalla reissulla ostettiin.

 

            

Nämä oli itseasiassa alelankoja; 1,5 € (normaalisti 4,90€) kappale. Kuva vääristää vähän, oikeasti ei ole ihan noin kullanvärinen. Näistä olisi tarkoitus tehdä itselle huivi elokuun häitä varten. (Anne; ei meidän värit ei ole edelleenkään muuttuneet, mutta kunhan näät H:n puvun niin ymmärrät). Jos löytyy sopivan helppo malli, niin suorakaiteenmuotoinen pitsihuivi olis kiva, mutta muutoin hätäpäissäni viimetingassa teen salomoninsolmuilla huivin. En ole yhtään pitsihuivia vielä onnistunut tekemään, joten hyvin yksinkertainen malli pitäis löytyä.  Tässäkin kuvassa pieni kuvausassistentti halusi somistaa; vaaleanpunainenkerä on siis edellisen kuvan kasasta ryöstettyä.

Kotimatkalla iski nälkä,ja mentiin Ikeaan syömään. Kaikenlaista pientä kivaa löytyi, ja paljon jäi vielä seuraavaankin kertaan, mutta nämä lähti mukaan:

           

Hippo-kangas löytyi poistonurkasta, kaksi kolmenmetrin palaa yhteensä 9,90. Näistä tulee tenaville pussilakanat. Sydänkangas oli myös tarjouksessa 0,95€/m, siitä puolenmetrin verran Hempalle tunikaksi. Tämä sydänkangas oli ilmeisesti joku erikoiserä, Ikeassa on kuulemma viime viikonloppuna ollut hääteema ja kaveri epäili tämän olevan siitä peruja.

Ja niitä tunteja lisää vuorokauteen olikaan ostettavissa...???