Hipsulle kokeilin Sömnadsmagasinin kaavan pohjalta hihatonta hupparia kesäksi:

Tätä kaavaa kavensin aika rajusti; alkuperäinen kaava on sellainen collegesta valmistettu löysä hopparityylinen hihaton. Tästä piti saaman vähän istuvampi; lopullisesta istuvuudesta ei tietoa kun Herra ei suostu kokeilemaan... Vihreä-resori on melko ohutta, mutta menettelee kyllä. Tuon "halkion" piti tulla vasemmalle, mutta kämmäsin leikkausvaiheessa niin tuli sitten oikealle... Ruskeat Kam-nepit tilasin ihan tätä varten... saa nähdä käytännössä miten toimii, ja pysyykö tuossa kiinni. Lopputulos ihan jees.

sisko tilasi valkean trikoopipon, niin tein sitten samalla vaivalla useamman (suurin osa jää toki omaan käyttöön):

Valkea ja vihreä Nanson trikoita triteksiltä, apina pipot ylijäämiä Hipsun paidasta (toisessa musta vuori, kun ei enää riittänyt apinakangasta), konekangas kangashamstereista ja pallotrikoo ja Paulankukka myös Nansoa. Pallopipo herra Heinämäelle, jos vielä kelpaa. Toinen apinapipoista meni miehelle. Sillon ihan kieroutunut huumorintaju. :D

Melkein valmiinta ompeluksia on vinopino, mutta kun tänään ei huvittanut ommella, ja pikkuherra kaipaili kovasti t-paitoja, niin leikkasin sitten lisää:

Kuvaajana siis Hipsu 3v.