Hurja-Hannan väkerryksistä sain idean tehdä lisää erilaisia projektipussukoita. Kesällä tehdyt projektipussit on toimivia, kun esimerkiksi "koulun penkille" pitää ottaa jokin ajanviete mukaan, mutta juurikaan sukkaa isompaa projektia niihin ei mahdu. Nyt pitäisi aloittaa vihdoin sekä Hiskin haalari, että muutama muu neuletyö, joten projektipussukoita, versiot 1 ja 2.

Nämä on sellaisia tenavat nukkumaan ja umpiväsyneenä leikkamaan tuotoksia, mutta kyllä nämä asiansa ajavat. Versioon kaksi on tosin tulossa yläosaan vielä jokin pieni kiinnityssysteemi, kunhan sopiva idea syntyy.  Versiossa kaksi tuo hihna on kaksiosainen, ja nuo muovisysteemit on ihan vaan koristeena. Kohta täytyy varmaan ommella tällaisia lisää, kun projekteja on aluillaan miljuuna.

Tänään tuli myös jotain aivan ihanaa postilaatikkoon, lokakuun Sny-paketti! (Täällä maalla postipoika osaa tuoda laatikkoon myös paketit, jotka eivät postiluukusta sisään mahdu!)  Aivan ihanan paketin oli Sny kasannut, enkä ole ollenkaan pahoillani aivan unelmapehmeästä langasta jota paketti sisälsi!

Paketissa oli siis kaksi kerää Austermann Alpaca Silk langaa, ihanaa tummanviolettia, Pirkanmaan kotityön sukka-ohjekuvasto, lakritsisalmiakki-sekoituspussi ja lakritsi teetä. Salmiakit on kyllä niin mun juttu, toisinaan voisin elää pelkällä salmiakilla.  En varmaan edes raski juoda tuota teetä, ennen kuin siitä on kaikki tuoksu kulunut pois, niin mahtava tuoksu siitä lähtee! Kiitos tuhannesti Sny!