Kummitytön nimpparilahjaksi valmistui tällainen setti:

Putkihuivi ja pipo

Malli: perusputki ja peruspipo; huivissa 48s, pipossa 88s

Puikot: 3,5 bambut

Lanka: Gjestal Maija ja Novitan nalle, yht. 160g

Huivista puuttuu tupsut päistä; ne jätin kummitytön itsensä tehtäväksi. Tein kyllä yhden tupsun Sny:ltä saamallani tupsulaitteella, mutta siitä tuli mielestäni liian pieni, joten saa Ella itse näpertää tupsut... (en tykkää oikeasti yhtään tupsujen tekemisestä). Valkoinen Maija loppui vähän kesken, joten pipossa parissa raidassa Nallea paikkaamassa, ei kyllä mielestäni erota toisistaan sen suuremmin, jos ei suurennuslasilla ala katsoa. Pipo on vähän sellainen pitkän mallinen. Nämä näyttää luonnossa kivemmilta kuin kuvassa!

Ja kun oikein innoistuin, niin Riku sai nimpparilahjaksi nämä:

Putkilohuivi 2 ja pipo

Malli: perusputki ja peruspipo; huivissa 48s, pipossa 88s

Puikot: 3,5 bambut

Lanka: Gjestal Maija 150 g

Tästä huivista tuli pikkaisen lyhyempi, ihan siitä syystä että petroolin väristä ja ruskeaa Maijaa oli vaan yksi kerä kumpaakin, kun taas violettia ja tummanpunaista oli molempia 2 kerää (jotka tosin eivät loppuneet kokonaan). Tähänkin tupsujen teko jäi pikkuherralle itselleen. Rikun pipo on enempi perinteisen mallinen, koska tällä raidoituksella pitkä pipo näytti mielestäni ihan liikaa Pelle Miljoonalta, niin purin ja lyhensin harmaata osuutta. Tykkään ite näistäkin väreistä, ja niin tykkäsi meidän pikkuherrakin!

Nyt pitää sitten äitin värkätä Hipsulle oma pipo, ja koska pikkuherra muistaa toisinaan huolehtia pikkusiskostaan, niin Hempulle kans!