Käsityörintamalla ei tapahdu yhtään mitään; jonkinasteinen plaah vaivaa. Hempulle olisi leikattuna useammat leggarit, viimeinen viimekesäinen anna hyvän kiertää-juttu odottaa myös ompelua samoin muutama muu projekti, mutta plääh. Ei huvita.

Eilen lähdettiin sitetn tenavien kanssa kauppuun ja kirppikselle. Ensimmäisenä vuorossa Villa lyhty Vantaalla, joka oli eilenkin jonkin sortin pettymys.

 

Löytyi sieltä kuitenkin jotain. Hipsulle pari paitaa ja lenkkarit, Hempalle parit housut, paita ja ensi talveksi mekko. En voinut vastustaa kiusausta tuon mekon kanssa; jotenkin melkoisen söpö. Snoopy-paidassa oli vielä laput kiinni, ja hinta 1,5 €; ei paha.

Seuraavana vuorossa Femmatori Hyrylässä, jossa sielläkään ei ollut juurikaan tenaville vaatetta.

Muutama kirja; meillä on viime aikoina luettu tosi paljon kirjoja, ja vaikka niitä melkoinen pinkka onkin täytyy yrittää aina välillä löytää uusia suosikkeja ettei aina tarvitse lukea samoja uudelleen ja uudelleen. Jospa näistä joku olisi seuraava ykkösjuttu!

Pari vaatettakin löytyi; Hipsulle Lindexin ulkoilutakki 3€ ja Hempulle "Enna-paita" 2€. Näiden lisäksi matkaan tarttui vielä itselle mekko ja Yön likaiset legendat; ei kovin tuottoisa kirppis tämäkään eilen. Femmatorilta löytyy yleensä aina paljon kaikkea; nyt lastenvaatteita oli tosiaankin vähän, ja muutenkin tuli vähän sellainen kevätsiivousolo; sen verran paljon oli esim. kukkien pistokkaita myynnissä.

Syömisen ja kaivureiden ihailun jälkeen lähdettiin ajelemaan kotiin päin, ja pistäydyttiin vielä Keravalla Fidalla.

Vanhat mustapekka kortit (joissa pekka ei kylläkään ole pekka vaan peikko), Lukujen taikaa -kirja, joka on hyvä alakoulun matikantunneilla sekä Atelje Margarethan käsityöpakkaus; pääskyset ristipistotaulu. Nämä yhteensä 2,4€. Tuo käsityöpakkaus lähtee postissa äiteelle; äitee tykkää ristipistoista ja pääskysistä. Noita käsityöpakkauksia oli jonkin verran tuohon 80 sentin hintaan, mutta kun en itse tee ristipistoja niin en arvannut äiteellekkään muita ostaa.

Pikkumies pongasi vielä yhden lelun; ja kun hintaa oli huimat 1,20€ niin en viitsinyt jättää ostamattakaan:

Tämä olikin sitten eilisillan hitti. Ja "mun"; äiti ei olisi saanut ottaa kuvaakaan... Muistaako joku tämän lapsuudestaan? Minä muistelisin, että "Olkkosenmäen-serkuilla" olisi ollut tällainen, ja tällä aina ajeltiin kun siellä käytiin. Hirvee ääni tästä kyllä lähtee; pikkumies laittoikin itselleen kuulosuojaimet päähän kun ajeli :D